Salvie olie bruger

May 13

Salvie olie bruger

Salvie olie anvendelser for personlig pleje og skønhed drage fordel af plantens naturlige antibakterielle og deodorant egenskaber. Salvie (Salvia officinalis) er en urteagtige flerårig busk, et medlem af mint familien, som vokser i USDA zoner 4 til 8. Olie er udvundet af plantens frisk bladene ved dampdestillation og anvendes i fremstilling af parfumer, hvor den stærke aroma giver en topnote.

Sage Deodorant

Den anti-bakterielle virkning af salvie, kombineret med dens stærke kamfer duft, gør det til et egnet deodorant for enten mænd eller kvinder, især dem, der søger at reducere mængden af kemiske de anvender til deres kroppe på daglig basis (mange kommercielle deodoranter indeholder aluminium). Sage deodoranter er tilgængelige fra lokale helsekost butikker. For at gøre din egen deodorant (ca 6 måneder levering), kombinere 5 eller 6 spsk kokosolie, ¼ kop bagepulver og arrowroot eller majsstivelse pulver og 3 dråber af salvie olie. Anvende sparsomt. Salvie olie er en meget koncentreret produkt og skal aldrig mere tages internt. Det er kontraindiceret til gravide kvinder og dem, der lider af epilepsi.

Sage tandpasta og mundskyl

Naturlige sage tandpasta og mundskyllevand indeholder ingen triclosan eller diethylenglycol glycol, to kemiske bestanddele fundet i kommercielle mundtlige plejeprodukter. Sage tandpasta og mundskyllevand er afhængige af urten desodorisering og anti-bakteriel handlinger for effektivitet. Sage tandpasta er tilgængelige i afsnittet naturlig sundhed i mange supermarkeder og de fleste helsekostforretninger. For at gøre din egen tandpasta, tilsættes en dråbe af salvie olie til din tandpasta eller mix 1 dråbe salvie olie med 100 gram af bagepulver eller salt (butik i en lufttæt beholder). Anvendelse til tænderne med en fugtig tandbørste.

Sage Shampoo

Naturlige sage shampoo lindrer irriteret hovedbund og fremmer sund hår uden brug af skrappe kemikalier. Salvie er også en ingrediens i naturmedicin for skæl og dækker gråt hår (kræver regelmæssig brug over en periode på uger). Salvie er naturligvis rig på mange vitaminer og sporstoffer til gavn for hår, herunder B-kompleks vitaminer som thiamin, folinsyre, riboflavin og pyridoxin, a-vitamin og beta-caroten, zink (bruges i kommercielle anti-skæl shampoo), kalium, magnesium, calcium, mangan, jern og kobber. Vælge fra en bred vifte af salvie shampoo tilgængelig fra naturlige skønhed pleje butikker eller gøre din egen ved at blande 4 ounces plain eller duftende Castilla flydende sæbe med 4 dråber af sage olie.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com