Hvilken slags fugle lever i junglen?

May 13

Mange fugle lever i junglen som de tætte tropiske regnskove i Amazon, Centralafrika, Vestafrika og i skove i forskellige dele af verden. Der er mange arter af fugle, der lever i junglen, der kommer i forskellige størrelser, former, farver og har forskellige diæter.

Papegøjer

Papegøjer er en fugleart af findes i skove over hele verden. De kommer i forskellige størrelser lige fra størrelsen af en lille spurv til de store, flamboyant, flerfarvede araer. Farverne spænder fra scarlet, lys grøn, rød, blå og gul. Papegøjer er kendt for deres evne til at "tale" eller efterligne og de mest intelligente af alle papegøjer er de afrikanske grå papegøjer. Der er to underarter af afrikanske grå papegøjer, Congo afrikanske papegøje og Timneh afrikanske grå papegøje. Den væsentligste forskel mellem to er deres størrelse som Congo afrikanske grå papegøjer er større end Timneh afrikanske grå papegøjer og Congo greys har en lidt anderledes farve fra Timnehs. Afrikanske grå papegøjer er snakkesalig og meget god efterligner. De er fundet i centralt vestafrikanske skove og primært lever af frugter, frø og friske grønne. De er meget sociale fugle, der rutinemæssigt lever i store flokke og kan domesticated og holdt som kæledyr.

Oropendolas

Oropendola er en af flere arter af familien blackbird. De er almindeligt forekommende i junglen skoven baldakiner og kendt for deres hængende reder. Deres reder kan måle op til 6,6 fødder, og nogle oropendola arter yngler i store kolonier, hvor de kan bygge op til 100 reder fra grene eller blade af en individuel træ. Fuglene vælge normalt et stort træ og hunnerne væve de lange reder. Hunnerne lægger normalt to æg.

Cotingas

Cotingas er en meget stor familie af spurvefugle arter, som findes i jungle skovene i tropisk Sydamerika og Mellemamerika. Disse fugle spiser insekter og frugt og rækkevidde i farve fra meget dekorative fugle som cock-of-the-rocks, at kedelig leder dem. Hunner af denne gruppe er generelt mattere end mænd i udseende.

Høge og ørne (Accipitradae)

Accipitradae familien omfatter familie af høge, kites, ørne, gribbe og blå kærhøg. Nogle af arterne er jungle skov fugle, mens andre er vandrende og kan findes andre steder end i junglen. De tropiske eagles er skov fugle, der primært lever af aber og andre pattedyr i junglen. De omfatter harpy eagle, filippinske eagle og martial eagle, som er blandt verdens største rovfugle.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com