Hvor ofte bør du vand Cantaloupe?

May 14

Hvor ofte bør du vand Cantaloupe?

Cantaloupes vokse og frugter i de varme sommermåneder. De kræver endda jord fugt til at udvikle store, flavorful frugter. De varme, tørre betingelser i sommeren gøre jorden i haven sengen mere tilbøjelige til at udtørre, hvilket nødvendiggør supplerende kunstvanding. Vejr og jordbundens kvalitet bestemmer, hvor meget cantaloupes brug for vanding.

Jord overvejelser

Kvaliteten af den havejord påvirkninger af beløbet af kunstvanding, som er nødvendige. Cantaloupes kan ikke tåle våd jord eller stillestående vand, så plante i et bed, der dræner godt. Jorde, der indeholder en stor mængde af organisk materiale som regel give god dræning samtidig bevare nok fugt for planterne. Tilføje kompost eller tørv til sandy eller ler jord til at hjælpe i haven afløbet korrekt. Sandy senge kan kræver hyppigere vanding, mens lerjord kan kræve mindre kunstvanding.

Bioklip

Cantaloupes vokser bedst med en barkflis belægning. Sort plast barkflis varmer jorden og bevarer fugt. Halm og andre organiske dækningsmateriale bevarer ikke så meget vand som plast, men de stadig tillader dig at vand cantaloupe planterne mindre hyppigt. En mulched seng, uanset typen af barkflis anvendes, kræver generelt mindre kunstvanding end en nøgne seng. Juster vanding beløb og hyppighed, afhængigt af hvor hurtigt jorden tørrer under barkflis.

Vanding småplanter

Unge cantaloupes kræver mindre vand end frugtbærende planter. Leverer en tomme af vand, når den øverste tomme af jord føles tør holder nok fugt i rodzonen til sund rod og blade vækst. Cantaloupes har brug for mindre hyppig vanding tidligt i sæsonen når jordtemperaturer er under 75 grader Fahrenheit. Når jorden bliver varmere, øges kunstvanding til en gang om ugen, medmindre nedbør har fastholdt fugt niveauet i haven sengen. Levere vand, drypvanding eller vanding i bunden af planterne, så fugt trænger dybt ned i jorden.

Kunstvanding frugtbærende planter

Planterne kræver mindre vand når frugtsætning begynder. Kraftig vanding frugtbærende i perioden forhindrer cantaloupes i at udvikle deres fulde sødme. Gradvist reducere frekvensen, men ikke mængden vand, der leveres, efter blomstring er færdig og frugterne begynder at indstille. Vand en gang hver uge til ti dage, leverer ikke mere end 1 tommer vand. Tillad ikke jord tørre fuldstændigt. At holde jorden fugtig 6 tommers dybde sikrer, at rødderne har det nødvendige vand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com