Sådan ændres en effektafbryder Switch

May 14

Elektricitet er fordelt over hele vores hjem af enten en sikringsboksen eller en nuværende afbryde circuit breaker. Effektafbryderen kan fra tid til anden blive defekt fra enten en lettelse strejke eller overforbrug. Følg denne grundlæggende fremgangsmåde for at sikkert erstatte en effektafbryder.

Instruktioner

•Drej off hovedafbryderen til boksen circuit breaker ved enten at lukke sluk for hovedafbryderen placeret under den elmåler eller hovedafbryderen på panelet kredsløb, selv. Udfør ikke nogen arbejde på boksen panelet, indtil al magt er slået fra.

•Brug den rigtige skruetrækker og fjern den beskyttende dække af panelet. Der kan være enten 4 eller 6 skruer, afhængigt af størrelsen på boksen circuit breaker panel. Afsætte disse skruer et sikkert sted, så du ikke mister dem.

•IDENTIFY effektafbryderen, der er defekt og brug en skruetrækker til at fjerne sort feed wire det leverer. Et par omgange af skruetrækkeren vil løsne terminal for at fjerne wire. Bøje ledningen ud af vejen. Med afbryderknappen i "off" position, presse skifte-løftestang hårdt på ydersiden af kassen. Parameteren breaker bør "pop" ud af slidsen. Nogle breakers kan bruge en lille skrue, som holder kontakten til bus bar. Hvis dette er tilfældet, skal du forsigtigt fjerne skruen og breaker vil komme løs.

•Udskift breaker på samme måde som du fjernede den. Hvis det er holdt på plads med en skrue, omhyggeligt vedhæfte den ledende bar indtil den vigtigste bus. Hvis afbryder snapped ud af åbningen, fodre stik for enden på bus slot og snap det tilbage på plads.

•Reattach sort feed wire for kredsløbet i skrue terminal breaker. Dobbelttjek tæthed af skruen ved at trække lidt på wire være sikker på, at det ikke kommer løs. Erstatte den vigtigste beskyttende dække med alle de skruer, du fjernes.

•Drej den vigtigste magt tilbage på boksen panelet og tænd for den nye afbryder du bare havde installeret.

Tips & advarsler

  • Fjern altid hovedafbryderen på enhver elektrisk distribution kasse eller enheden før du arbejder på stykke af udstyr. Følg alle lokale, statslige og nationale koder Når udskiftning eller installation af elektrisk udstyr, enheder eller distribution apparater.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com