Sådan Fix et egern hul i en kvist

May 14

Sådan Fix et egern hul i en kvist

Reparation af huller i dit loft kan hjælpe med at forhindre væsner fra at få adgang og forårsager skade på rør og elektriske conduit. For at have et egern-gratis kvist, skal du først fjerne alle egern, som der allerede på en human måde. Når fjernet, kan du gå videre med udvendige reparationer bruger lignende materialer som de beskadigede områder. Efter alt af reparationer er blevet gjort, overvåge dit loft for at sikre der ikke er nogen mere egern aktivitet.

Instruktioner

•Fjern alle egern fra dit loft før du lukker op alle huller. Kig rundt på loftet og kigge efter tegn på seneste egern aktivitet før du starter. Strimlet isolering, tygget elektriske conduit og egern ekskrementer er alle tegn på at egern er til stede i dit loft. Oprette envejs døre, bur fælder og repeater fælder humant fjerne egern fra lokalerne. At fjerne alle egern fra loftet er den bedste måde at starte et egern hul reparation.

•Look for alle mulige post huller egern brugte. Bemærk deres placeringer og måle deres størrelser. Bemærk Hvis de er placeret i nærheden af soffits eller riste, som du skal bruge en stål skærm. Sidespor skader vil kræve udskiftning af alle beskadigede sidespor og reparation af eventuelle huller nedenunder.

•Purchase de korrekte forsyninger til hjem forbedring butikker. Forsøge at matche materiale til dem, der allerede er indført. Bruge stål skærm, der matcher den omkringliggende skærmen og købe maling, hvis hullerne er på udsatte mur områder for æstetiske formål. Krydsfiner vil være gode valg til udvendigt træ beskadigede områder. Købe matchende sidespor, eller så tæt som muligt, for sidespor reparationer.

•Klippe materialerne du vil bruge til at lukke hullet eller huller i dit loft. Skær de materialer, der er en smule større end hullerne, selv at foretage reparationen ser godt udefra, som du vil højst sandsynligt forme hul og skære væk materiale for at gøre reparation nemmere at udføre. Male træ til at matche ydre af væggene så tæt på farven som muligt ved hjælp af maling eller spraymaling. Cut sidespor stykke til at matche det område, du vil fjerne, er blevet beskadiget af egern.

•Klippe væk beskadiget sidespor rent med en roterende værktøj eller klip og fjerne det med en vinyl sidespor afsked værktøj at eksponere hul nedenunder. Fjerne negle holder den beskadigede stykke og sæt den til side. Reparere hullet sikring et stykke krydsfiner eller et stål skærm over det. Slide den tidligere cut nye stykke sidespor på plads, hvor gamle beskadiget stykke var placeret, sømning det på plads.

•Forbered andre typer af udvendige huller ved at åbne dem eller forme dem til at rumme træ eller skærm du har skåret. Rydde op i laset kanter for en bedre pasform ved hjælp af en mejsel eller flad-head skruetrækker. Placer det afskårne reparation materiale over hullet og søm det eller lim det på plads ved hjælp af en heavy-duty epoxy. Hæftning, skrue-in eller søm stål skærme til at dække huller i riste eller soffits på ydersiden til at dække den grimme udseende af en hul i dit hjem.

•Kontrollér tilbage i et par uger for tegn på skade til nye reparationer eller tegn på egern tilstedeværelse i dit loftsrum og se nærmere for nye huller eller genåbning af gamle huller i dit loft.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com