Hvordan man kan holde et badeværelse spejle tåge-fri efter et brusebad eller badekar

October 13

Hvordan man kan holde et badeværelse spejle tåge-fri efter et brusebad eller badekar

Tåge umiddelbart dækker badeværelsesspejle, når fanget dampen fra et varmt brusebad lade løs ved åbning af et badeforhæng. Dette udgør et problem for dem, der ønsker at børste deres tænder eller barberer dig straks efter brusebad. Men der er et par tricks, der benytter almindeligt fundne i dit hjem, som du kan bruge til at holde spejlet tåge-fri produkter.

Instruktioner

•Drape et håndklæde over dit badeværelse spejl før du hoppe i badet. Håndklæde fungerer som en barriere, så når du åbner bruseforhænget, fugt absorberes i håndklæde i stedet for det at have resten på overfladen af spejlet. Du skal blot fjerne håndklæde, når du er klar til at barbere eller børste dine tænder.

•Squirt nogle barbering fløde på et stykke køkkenrulle og gnid det over hele dit badeværelse spejl. Tag en frisk køkkenrulle og gnid spejlet igen, indtil du ikke længere se spor af barberskum. Barberskum fungerer som en naturlig defogger og forhindrer tågen fra nogensinde bygge på dit filspejl.

•Applicer anti-tåge spray lavet til forruden af en bil til dit badeværelse spejl følge etikettens anvisninger. Anti-tåge spray vil gøre lige så godt af et job at holde tågen fra formning på din spejl, som det gør på en bil forruden.

•Udskift dit spejl med en tåge gratis spejl, undertiden omtales som en fogless spejl. Disse spejle er en smule dyrere, men de vil spare dig fra at skulle bruge et håndklæde, barberskum eller en anti-dug creme på din nuværende spejl.

Tips & advarsler

  • Tandpasta kan bruges i stedet for barberskum.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com