Hvordan man Refinish lakeret trægulv

August 19

Lakering et trægulv kan være et dyrt venture, hvis du ikke har de nødvendige elementer og viden før begyndelsen. Men med ordentlig forberedelse og materialer, du kan gøre slidte gulve ser ud som nye igen.

Instruktioner

•Tag på alle sikkerhed gear, fjerne alle elementer fra rummet; bringe i lak, sanders og andre nødvendige elementer. Ved hjælp af en spartel, fjerne enhver negle i gulvbelægningen. Dække alle opvarmningsanlægget ventilationskanaler med et håndklæde eller plastfolie. Lukke hele området ved hængning plast plader og tape dem lukket på enhver døren fører ind i stuen.

•Applicer slibning papir til maskinen og begynde slibning på tværs af gulvet, arbejder med korn af træ. Bruge en hånd sander til at fjerne alle lak fra kanterne af gulvet. Erstatte sandpapir efter behov--lak vil bære det ud hurtigt og få det til gum.

•Rengør alle støv og snavs ved hjælp af koste og et vakuum. Tage et fugtigt håndklæde og køre det langs gulvet begynder i den ene ende og arbejder mod den anden.

•Tag fra rummet udstyr, beskidte håndklæder og andre værktøjer end malerens værktøj, lak, spande og lak applikatorer.

•Mix lak i spanden og gælder for hele gulvet. Gøre nogen skabsplads og små lukkede områder først. Fernis på gulvet arbejder fra tør til våd, begynder den længst fra døren og arbejder mod det.

Tips & advarsler

  • Hvis med klar lak, anvende tillade enhver plet første pletten tørre grundigt. Sand pletten med 220 sandkorn sandpapir. Brug tre lag til helt plette gulvet. Læs alle retninger inden starten. Arbejde i små områder, indtil gulvet er færdig med at sikre et grundigt stykke arbejde.
  • Holde alle olie-gennemblødt klude fra enhver ild eller varmekilder som de er meget brandfarlige og en brandfare. Aldrig tage nogen sikkerhed varer mens du arbejder i rummet. Ikke anbringe oil-gennemblødt klude i en bunke og lade dem--det kan føre til spontan forbrænding.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com