Hvorfor er blomster på mit fred Lily grøn?

May 14

Hvorfor er blomster på mit fred Lily grøn?

Fred liljer (Spathiphyllum) er medlemmer af Aroid familien af planter. Disse tropiske planter kræver året rundt varme temperaturer. Med ordentlig pleje udføre fred liljer beundringsværdigt som potteplanter stueplanter. Selv om hvide blomster er normen for fred liljer, er grønne blomster ikke en grund til alarm.

Karakteristika

Også kaldet hvide flag, hvide sejl og spath blomst, er fred liljer flerårige planter, der vokser i flere år i tropiske og indendørs klima. Ældre planter kan vokse så høj som 5 fod høj og lige så bred som 4 fødder på tværs. De mørke-grønne blade vokser omkring 12 inches lang og vise et forsigtigt overordnede kendetegn. Fred liljer producere regelmæssigt blomster på enderne af høje, lige stilke.

Blossoms

Alle fred liljer har hvide blomster, selv om de kan variere lidt fra lyse hvid og cremet hvid, afhængigt af den enkelte model. Fælles stueplante kultivarer omfatter Sensation, Lynise, Flower magt og Starlight. Grønne blomster er ikke et tegn på sygdom eller lidelse. På grund af tilstedeværelsen af klorofyl i knopper, blomstrer naturligvis starte ud lysegrøn og bliver gradvist hvide som de åbner fuldt ud. Dette er karakteren af fred lily planter og et tegn på god sundhed.

Krav

Fred liljer kræver god dræning og endda fugt. Overdreven tørring kan interferere med optimal blossom udvikling, mens for meget fugt kan resultere i svampe lidelser i rødder og lavere stængler. I modsætning til nogle blomstrende potteplanter, fred liljer har brug for lidt skyggefulde steder og lide i fuld sollys. Direkte sollys kan forårsage brænde de fine blade og visner hele planter. Fred kan ikke liljer tåle frost, og trives i områder med dagtimerne temperaturer mellem 68 og 85 grader Fahrenheit, og natten temperaturer mellem 58 og 75 grader Fahrenheit.

Overvejelser

Selv om tidlige grønne blomster giver minimal interesse mod de dybere grønne blade, blomstrer i sidste ende bliver hvide og skaber en levende kontrast. Leverer lys doser af blomstrende stueplante mad i den aktive vækstsæson vil tilskynde sund blossom udvikling. Med ordentlig pleje, kan blomster på en fred lily vare i flere uger.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com