Hvordan man laver konkrete landskab blokke

May 14

Beton landskabspleje blokke kan hjælpe dig med at forme baggård af dine drømme. Endnu bedre, fordi de er nemme at lave, kan du forme dem på nogen måde du ønsker, så du ikke behøver at kompromittere nogen af din vision til at passe i noget færdige. Det er en dag lang proces, men det værd. En hurtig tur til din lokale hardware levering butik får du alt hvad du behøver, herunder tekstureret skær hvis din ønsker at gøre dine blokke ser som mursten eller sten.

Instruktioner

•Measure og mark størrelsen af den konkrete landskabspleje blokere, at du ønsker at gøre på din krydsfiner. For at gøre en blok form skal du fire stykker af krydsfiner cut: to for lang i ansigtet og to for enderne. Klip din krydsfiner stykker. Du behøver ikke at skære en øverste eller nederste stykke.

•Measure og cut fire stykker af 2-tommer-ved-4-tommer board der er 8 inches længere end den længste side af din blok. Måle og skære fire flere stykker, der er 8 inches længere end endestykker af din blok.

•Divide din længste krydsfiner ansigt i tredjedele vandret. For eksempel, hvis din længste stykke er 12 inches høj, tegn en blyant linje vandret på 4 inches og 8 inches. Tag to af dine 2-tommer-ved-4-tommer bestyrelser og står en på hver linje, så den 2-tommer-dækkende kant er flush til krydsfiner og 4 inches af bestyrelsen hænger over kanten af hver ende af krydsfiner stykke. Nail krydsfiner til bestyrelsen.

•Hvis det samme med endestykker af krydsfiner, men opvejes linjerne af præcis 2 inches (over eller under betyder ikke noget) før sømning 2-tommer-ved-4-tommer boards på plads (så du kan placere dem på 6 inches og 10 inches, for eksempel).

•Strømforbrug i standby stykker op og passer dem sammen med de 2-tommer-ved-4-tommer boards på ydersiden. Nail brædderne sammen i enderne overlappende, (som skal passe sammen pænt da du forskudt deres placering). Sørg for krydsfiner hjørner er butted op mod hinanden før sømning alt sammen.

•Coat på indersiden af den formularen med form olie. Hvis du ikke har adgang til konkrete form olie, bruge nogle canuba voks (helst fra en auto butik er fint). Gnid voks over hele interiøret i din blok form. Sæt formen på plant underlag og skubbe nogle snavs omkring bunden for at bedre forankre det.

•Mix din beton, følge anvisningerne på posen og hælde beton i formen. Lade det helbrede natten over og derefter fjerne negle holder brædderne sammen og trække krydsfiner fra betonen.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker at give din landskabsarkitektoniske betonblok nogle tekstur eller gøre det ligne mursten eller sten, købe en konkret form indsætte. Disse er allerede støbt plast plader, da sømmet på indersiden ansigt af formen blok vil skabe et indtryk i beton, da det hærder.
  • Landskabspleje blokke af beton vil være meget tungere end forventet, får deres lille størrelse. Være forsigtig med flytte dem og har nogen hjælpe dig hvis det er muligt at forhindre, at belaste din ryg.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com