Hvordan at tilføje kobber sulfat til Pools

May 14

Hvordan at tilføje kobber sulfat til Pools

Kobber sulfat, ellers kendt som bluestone, er undertiden anvendes i swimming pools som en algaecide. American Journal of Public Health anbefaler at bruge kobber sulfat i swimmingpools kun som en metode til at kontrollere væksten af alger; Det bør derfor ikke anvendes som en del af din almindelige pool kemisk behandling. Ved korrekt vurdering af den swimmingpool alkalinitet, kan du tilføje den passende mængde kobber sulfat til en swimmingpool til at styre algevækst.

Instruktioner

•Test din pool vand for at bestemme den samlede alkalinitet. Følg producentens anvisninger nøje, når ved hjælp af testkit til at få præcise resultater. Du skal kende den samlede alkalinitet til at bestemme hvor meget kobber sulfat, som du bør sætte ind i puljen.

•Brug diagrammet placeret på University of Kentuckys hjemmeside for bluestone (kobber sulfat) til at bestemme hvor meget kobber sulfat du skal tilføje til puljen, baseret på den samlede alkalinitet af din pool vand. For eksempel, passer til din pool alkalinitet på tallene i venstre side af diagrammet under overskriften "Total alkalitet." Scan derefter, over til nummeret på den samme række i højre side af diagrammet under overskriften "Kobber sulfat Applied." Dette er mængden af kobber sulfat du skal tilføje til din pool, baseret på pool's totale alkalinitet. Tilføj ikke nogen kobber sulfat til din pool, hvis din alkalinitet er under 50 ppm eller over 200 ppm. Hvis det falder et sted midt i dette interval, brug mellem 2 og 6 lbs. af kobber sulfat, afhængigt af størrelsen af din swimmingpool. Følg producentens anvisninger til særlige brand af kobber sulfat, som du bruger.

•Tag på beskyttelseshandsker og briller.

•Mix kobber sulfat med vand nok til de blå krystaller til at opløse. Holde tilføje vand, indtil alle krystallerne er opløst. Nogle kobber sulfat er solgt i en krukke, som du kan tilføje vand. Hvis kobber sulfat leveres i en taske, så bare tilføje det til et glas blanding skål eller gallon spand at blande krystallerne med vand.

•Pour løsning i en plastic spray og pumpe flaske, som du vil bruge til at anvende flydende gødning til en have.

•Spray løsning til swimmingpool, helt og jævnt dækker vandet med kobber sulfat løsning.

Tips & advarsler

  • Kun bruge kobber sulfat i begyndelsen og slutningen af sæsonen swimmingpool. Det kan tage et par dage for alger og vand til at rydde op, så ikke tilføje mere tro, at det virkede. Også, hvis du bruger for meget kobber sulfat, du kan plette din swimming pool, så kun bruge den anbefalede mængde.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com