Sammenligning af Akku boremaskine køre gange

May 15

Sammenligning af Akku boremaskine køre gange

De køre gange af Akku Boremaskiner er afhænge af forholdet mellem batteriets kapacitet, motor størrelse og belastning. Med hjem forbedring lagre ofte strømpe så mange som 40 trådløse indstillinger, kan en viden om de faktorer, der påvirker kørselstidspunktet være mere brug end en liste af best-scenario fabrikanternes specifikationer.

Spænding

Spændingen er i bund og grund en måling af den kraft, der bevæger sig brugbar elektrisk energi rundt. Mængden af brugbar elektrisk energi leveret til punktet, brug--boret 's motor--er direkte proportional med spændingen: jo højere spænding, den mere magtfulde boret bør være.

Drejningsmoment

Drejningsmoment er en måling af den styrke, at det bore motor sætter som roterende kraft. Hastigheden af revolution er forskellige fra drejningsmoment. De bore hastighed måles i omdrejninger pr. minut, eller rpm, mens drejningsmoment er målt i fod-pund eller tommer-pund. Øget drejningsmoment ikke nødvendigvis resulterer i en øget rpm. Dog, en boremaskine med højere drejningsmoment kan bore uden stalling gennem hårdere materiale-- eller drive skruer ind i en mere resistente substrat--med en større hastighed end en mindre tilspændes konkurrent.

Spænding-drejningsmoment ligningen

En boremaskine med en masse drejningsmoment spins hurtigere, og fortsætter med at spinde når bore gennem meget modstandsdygtige materialer, i mere end en motor med mindre drejningsmoment. Køre gange afhænge af forholdet mellem spænding og drejningsmoment: en tungere-spænding batteri kan tømmes hurtigere med et massivt tilspændes motor end en lavere spænding batteri kraftoverførsel en mindre motor.

Tilgængelige spændinger og halssmykker

De mest almindelige spændinger for Akku Boremaskiner er 9.6-, 14.4-, 18- og 19.2-volt. Nogle up-market, professionel kvalitet værktøjer er tilgængelige i 24, 28 og 36-volt modeller. Som bemærket, kører øge spændingen ikke nødvendigvis resulterer i en øget tid, men større drejningsmoment resultater i en meget mere robust boring ydeevne selv over den samme nyttige mængde tid. Mens producenter svinge spænding på deres produkter højt på deres emballage, henviser de sjældent drejningsmoment. Når det er sagt, en høj spænding typisk indikerer et højt drejningsmoment, også, og tungere chucks kan rumme større bits og drivere er en anden god indikator.

Ansøgning

Strengt køre tid er en stor ydeevne overlap tilgængelig på hylden. 9.6 volt boremaskine med et lavt drejningsmoment ville være helt tilstrækkelig for en pilot, boring blødt træ i flere timer, mens en 36-volt boremaskine med en massiv drejningsmoment kan have den samme køre tid når bruges til kørsel konkrete ankre. Programmet er en vigtig overvejelse ved planlægning af et køb.

Batterier

Fra januar 2012 bruges tre hovedtyper af genopladelige batterier til magten Akku boremaskiner. Nikkel cadmium eller NiCad, var den første genopladeligt batteri, der med held afbalanceret størrelse-vægt overvejelser med magt levering. Selv om denne type har råd til et langt arbejdsliv, det skal være behandlet lidt forsigtigt; fuld decharge-betaling skik cyklusser forkorte deres liv betydeligt. Nikkel-metal hydrid-batterier eller NiMH, er mindre følsomme over for fuld decharge spørgsmål og ikke har miljømæssigt farligt element cadmium som en komponent. Deres liv, men er betydeligt mindre end 1.000 gebyrer deres forgængere kunne tage. Lithium-ion eller Li-Ion, levere en stor magt til deres størrelse og er meget modstandsdygtige over for skader i opladningen. De er dog relativt dyre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com