Hvordan til at hænge nye Sheetrock omkring en bruser enhed

May 15

Installation af sheetrock omkring en bruser enhed er en simpel opgave, men der er et par skridt til at fremme dit arbejde til et professionelt niveau. Det er vigtigt at afstandsplader overgangen fra sømning flange bruser enhed til 2 x 4 vægge. Installere drywall ordentligt vil holde pladsen hjørner og sheetrock fra revner.

Instruktioner

Installere shims og Sheetrock

•Nail drywall shims (eller rip shims fra en 2 x 4) på væggen med 3d finish negle til at skylle sømning flange bruser enhed med knopperne. Drywall shims er købt hos din lokale tømmer værftet eller gipsvæg leverandør. De er ca 3/32 af en tomme tyk, 1 1/2 inches lang, 45 inches lang og lavet af hård karton, der kan opdeles i forskellige tykkelser. Sømning flange er området langs toppen og siderne af bruser enhed hvor bruser enhed er fastgjort til væggen og drywall overlapper. For de forreste flanger, installere shims til hjørne eller de næste en til to studs. Sømning flange bruser enhed stikker ofte ud 1/4 tommer fra væggen. Hvis du forsøger at installere sheetrock over flange uden sømning shims til væggen, den sheetrock kan pause og hjørnerne vil ikke være firkantet.

•Klippe den bagstykke af sheetrock 1/4 tommer, mindre end den faktiske bredde og højde. Sheetrock reduceres ved at score det med en hobbykniv, anvende pres på bagsiden af arket med dine knæ eller hånd og derefter snapper det tilbage igen eller efterbehandling snittet med en hobbykniv. Skrue stykke til studs med 1 1/4-inch drywall skruer fordelt 6 inches fra hinanden i hjørnerne eller i sømmene og ikke mere end 12 inches fra hinanden i midten af arket. På en ekstern hjørne er otte inches fra hinanden acceptabel. Brug en skrue pistol eller en gipsvæg tip i din boremaskine, der sætter skruer uden rippe papiret. Rippe papiret kan forårsage drywall mudder til at bryde løs fra skruerne, som ofte viser sig som blærer efter muren er malet.

•Klippe de næste to stykker og vedhæfte dem med drywall skruer. Hvis installeret, fjerne bruserhovedet så stykket vil gå direkte videre uden yderligere nedskæringer.

Tips & advarsler

  • Beskytte din balje med pap til at forhindre skader, mens du installerer sheetrock. Det er let for skruer eller værktøjer til at falde, ofte skrabe bruser enhed.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com