Sådan lydisolerede en indervæg

May 15

Sådan lydisolerede en indervæg

Når man bygger et nyt hus, eller når du har boet i en for et stykke tid kan du opleve, at du ønsker at kontrollere lyden fra kids legerummet eller hjemmebiografen. Lydkontrol i dit hjem er nemmere end du mit gæt. Du behøver ikke at gøre det til en lydstudie med æg skabe vægge for at kontrollere lydniveauet. At gøre det selv, handyman kan udføre opgaven uden meget besvær.

Instruktioner

•Fjern de base bestyrelsen og trim fra rummet. Brug en trim brækjern til at fjerne alle baseboards og trim fra rummet. Brug et par trim tænger til at fjerne negle gennem trim og holde det for at geninstallere senere. De små huller tilbage på forsiden af trim kan naglet igennem, når du geninstallerer trim.

•Mark steder af alle væggen studs. Brug en stud finder til at finde placeringen af væggen studs. Gør et mærke med en blyant på væggen på hver placering. Bruge en 4-mund tømrere niveau til at markere væggen fra loft til gulv på hvert sted, studs, også markere loft omkring 1-tomme ind i stuen. 4-fods niveau er ideel til dette, bare spor langs kanten på toppen af væggen.

•Applicer en generøs perle af silicium langs alle lokationernes studs, som du har markeret. Silicium vil fungere som en spacer, der ikke vil lade vibrationer flytte mellem lag af gips. Lad silicium tørre inden du fortsætter til næste trin. En caulk pistol fungerer bedst for dette trin.

•Installer 4 af 8 ark af drywall starter i det ene hjørne arbejde din vej rundt værelse en brik ad gangen. Overføre studs placeringen på det nye lag af Sheetrock fra taget. Brug 4-fods tømrere niveau som før. Tillægge den tidligere væg ved hjælp af 1 1/2-inch drywall skruer 16-inches fra hinanden langs studs placering mærker drywall. En gipsvæg skrue pistol fungerer bedst for dette trin.

•Gentag trin 3 og 4 for loftet hvis du har en ovenpå, at du ønsker at lyde bevis. Gælder dette også, til den modsatte side af hver væg i modsat værelser, der har forbindelse til rum du tilføjer lyd proofing. Dette giver du lyd bevis for rummet og derefter finish off væggen med maling til at matche de eksisterende værelser finish. Du vil kun miste omkring en tomme plads i rummet for hver væg. Når færdig du vil ikke kunne fortælle, at du har tilføjet et ekstra lag af drywall.

•Mud og tape rum ved hjælp af gips tape og gipsvæg sammensatte. Anvende en frakke af drywall sammensatte med en 4-tommer murske til leddene mellem plader af gips. Placer en stribe af drywall tape over leddet og tryk det på plads med en 4-tommer murske. Anvende et andet lag af drywall sammensatte med en 6-tommer murske over båndet og fjer det ind i væggen. Lad denne tørre så skrabe nogen kamme med en 12-tommer murske. Anvende et tredje lag af drywall sammensatte over sidst ved hjælp af en murske af 12-tommer og fjer det ind i væggen. Lad denne frakke tørre, og sand væggen efter behov. Væggen er nu klar til at blive malet.

•REINSTALL baseboard og trim, der blev fjernet tidligere. Bruge malere kit til at dække eventuelle negle, efter du har undersænket finish søm bruges til at geninstallere trim.

Tips & advarsler

  • En 8-fods 1 af 2 markeret på 16-tommer afstand fungerer som en historie stick til at hjælpe med at installere drywall skruer, hurtigt og præcist.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com