Hvordan til at klatre vandfald

May 15

Hvordan til at klatre vandfald

USA er hjemsted for mere end 30 vandfald, skyhøje hundredvis af fødder i luften og frigiver Tønder vand per sekund. Hundredvis af vandfald eksisterer uden for USA så godt og brøl af vandet opfordringer til udendørs entusiaster på udkig for at tackle de høje strukturer. At nå toppen af et vandfald kan være en våd og wild adventure, men kyndige vandrere sætte deres sikkerhed frem for alt andet. Forberede et vandfald eventyr og klatre op til nye højder.

Instruktioner

•Review vandfalds hjemmeside eller en hjemmeside som verden vandfald Database oplysninger. Verden vandfald Database, eksempelvis viser vandfald af region og derefter i alfabetisk rækkefølge og indeholder efterårs højde, størrelsesorden, højeste drop og i nogle tilfælde, anbefalinger om, hvad tid på året at klatre.

•Dress i overensstemmelse hermed. Tjek vandfald hjemmeside for rådgivning om klatring gear. Myndigheder for Jamaica's Dunns River Falls, for eksempel foreslå aqua sokker (speciale sneakers beregnet til vandet) eller gamle sneakers. Barfodet klatring eller flip-flops kan ikke tillades.

• Lad nogen vide, hvor du og/eller din gruppe vil klatring. Sæt et bestemt tidspunkt, når du ringer i at lade dem vide, du har nået toppen og når du har klatrede ned igen.

•Være enhver indgang eller billet gebyrer og vandretur op til bunden af vandfaldene. Afgøre, om du vil klatre den faktiske falder eller i nogle tilfælde, skridt og gelænder sti bygget ind i siden af vandfaldet.

•Få dine fødder våde i bassinet af vandfaldet til at justere vandets temperatur. Lad vandet blød helt gennem dine sko så der er ikke en sugende bevægelse hver gang du løfter op dine ben.

•Sæt solcreme på alle udsatte områder af huden (herunder toppen af dit hoved) og slid beskyttende gear som en hat og solbriller.

•Følg guiden, leder eller sporet op på siden af vandfaldet. Holde sig til den sti, som er normalt flad trin-lignende klipper stikker. Se på folk foran dig, hvis det er relevant, at se hvor de trin. Være forsigtig ikke at træde ind i vandpytter eller behændig våde steder efterladt af andre folks sko, som din fod kan glide.

•Find klipper og små sten rager langs falls til at hjælpe trække dig selv op eller hvile mod for at tage en pause.

•Work din vej til plateau øverst på faldet.

Tips & advarsler

  • En måde at klatre vandfald uden at gøre nogen af forberedelse eller transport er at gå med en rejsegruppe. Arrangeret på mange turistdestinationer, en pakkerejse til et vandfald omfatter transport (f.eks. fra et hotel eller cruise dock), park indgangen gebyrer og en guide, og det kan også omfatte elementer såsom mineralvand, juice og snacks.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com