Specifikationer for en Mesh-omslaget til en over jorden Pool

May 15

Specifikationer for en Mesh-omslaget til en over jorden Pool

Dækker din over jorden pool vil holde blæser snavs som blade ud af vandet. Dette vil reducere mængden af rengøring påkrævet og eventuelt forlænge levetiden af din filtreringssystem. Installation af det er så nemt som at trække det over og sikre det med spænding reb omkring sin omkreds.

Dimensionering din dækning

En over jorden pool dække bør være ca 6 fod større end omkredsen af poolen. Dette er for at give rigelig plads til at fastgøre udhæng til siderne af poolen. Du kan købe både cirkulære og rektangulære dækker. Matchende form af din pool vil gøre forsiden lettere at fastgøre men kan koste lidt mere.

Leaf Pool dække

En mesh blad pool dække er en meget lys dækning fra et fint vævet polyethylen netmateriale. Formålet med denne dækning er at holde snavs fra blæser ind i puljen over sommermånederne. Det kan installeres og fjernes hurtigt på grund af sin lette vægt. Disse er installeret med individuelle reb, der er sikret rundt om swimmingpoolen.

Vinter Mesh Cover

En vinter mesh cover er lavet af en tungere, tæt vævet polyester materiale beregnet til at modstå rystetur i koldt og vægten af sneen. Det er mere sikkert fastgjort til kroppen af poolen. Denne form for dækning giver vand til at passere gennem det materiale, gør for lettere fjernelse i foråret. Ulempen til stilen er puljen vil kræve ekstra rengøring, når du åbner den. Puljen dækker kan også drukne risiko, hvis et barn eller pet falder på dens overflade. Altid låse porten til pool-området når ikke i brug for at undgå en tragisk ulykke.

Installation

Med hjælp fra en ven, skal du trække dækslet over en over jorden pool, således at det er centreret. Trækker spændingen reb stram og binde dem sammen i en knude. Tryk ned på forsiden, således at det hviler på vandoverfladen. I løbet af off sæson med jævne mellemrum kontrollere dækning for at forsikre stropperne er stramt sikret.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com