Påvirker forskellige typer af kunstigt lys planternes vækst?

May 15

Påvirker forskellige typer af kunstigt lys planternes vækst?

Traditionelle haver dyrkes udendørs i jorden med lys, som solen. Ikke hver Gartner har luksus af en udendørs have, men at spørge brug af container havearbejde i indendørs rum. I dette tilfælde er lys ofte fastsat af ultraviolette lamper, som simulerer virkningerne af naturligt sollys på planter. Der er forskellige sorter af ultraviolette lamper, hver med sin egen gavnlig effekt på planter.

Løv

Lyset fra de blå og violette del af spektret stimulere grøn vækst på planter, som af løvet. Metalhalogen vokse lys er en god kilde til blå og violet spektrum belysning. Disse producerer en lys lignende lys udendørs planter erfaring i det tidlige forår, når de er lige begyndt at udvikle sig og vokse. Denne type belysning er bedst for bladgrøntsager grønne planter eller som en primære lyskilde for ethvert anlæg, der modtager ingen supplerende naturligt sollys. Fluorescerende lys lige fra 5.000 K til 6.500 K er en anden kilde til blå spektrum lys; K står for kelvin, en enhed til måling af temperaturer i belysning.

Blomster og frugt

Lamper producere lys i det orange og røde del af spektret er bedst for blomstring og frugtsætning planter. Denne type af lys er lig i sommeren og efteråret, udløser hormoner i planter, at øger deres produktion af blomster og frugt. Den mest effektive kilde til orange og røde spektrum belysning er en højtryks natrium lys. Disse lys er økonomisk, bruge lidt energi, men bør anvendes som en supplerende lys og ikke som en eneste kilde til lys til planter. Fluorescerende lys i 2.700 K til 3.000 K rækkevidde er også ideel til blomstring og frugtsætning planter.

Plant størrelse

Størrelsen af planter spørgsmål hvis de der dyrkes i et område med plads begrænsninger eller hvornår de forbliver, sundere eller mere produktive på en vis størrelse. Metalhalogen lys oprette kompakt plantevækst, mens højtryks natrium lys øge højde og vertikale vækst. Fluorescerende lys producere en hele spektret lys, der ikke påvirker størrelsen af planter vokser høj eller voksende lavere til jorden. Snarere, disse typer af lys er bedst bruges til kortere, lav til jorden planter som kimplanter, da de er placeret meget tæt på toppen af de unge planter og gøre lyset tilgængelig og varme til at stimulere ny vækst.

Sundhed

Metalhalogen lys er effektive til at producere planter med god generelle sundhed. Disse lys tilskynde planter at udvikle stærke, robuste rodsystemer og tæt, kompakt vækst. Begge af disse anlæg kvaliteter arbejde sammen for at øge anlæggets sygdomsresistens og gøre for stærkere planter. Metalhalogen lys er ideelle for unge planter til at fremme sundhed tidligt gør for en levetid på vitalitet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com