Min Pool hulske ikke skumme

May 15

Skummer er en vigtig del af din puljens filtreringssystem. Både i jorden og over jorden puljer udnytte en hulske til at skabe et sted for filteret for at begynde sin omsætning proces. Tegn på en svigtende skimmer er normalt en heads-up, at andre aspekter af din pool vedligeholdelse skal behandles.

Pool hulske formål

Pool hulske er det første kontaktpunkt i filtrering proces. Vandet træder skummer og rejser via en pool slange til pool pumpe hvor det sendes derefter til filter tank. Filter tank, er uanset om det er en patron, sand eller diatoméjord filter, ansvarlig for at adskille skidt og snavs fra vandet. Vandet sendes derefter via en anden pool slangen tilbage ud af puljens tilbagevenden jet. Hvis den korrekte vandstrømmen ikke starter på skummer, undlader hele filtersystem at gøre sit arbejde korrekt. Flere ting kan føre til den skummer ikke udfører korrekt.

Beskidte kurv

Inde pool er hulske en kurv, der er ansvarlig for at forebygge store stykker af snavs og snavs fra indtastning af filtersystem. Uden kurven, kan store stykker af vragdele Angiv de filter pumpe og blok omsætning og vand flow. Derfor, hvis dit filter tryk er lavt, kontrollere hulske kurv for store snavs, blade og små vand legetøj, der kan blive fanget inde hulske kurv. Fjerne disse elementer for at tillade en fri strøm af vand til skummer.

Vandstand

Den ideelle vandstanden for optimal filter operation er et sted mellem den halvvejs og to tredjedele punkt af den skummer lodrette højde. Vandhøjden er kritisk for hulske og filter drift. Når vandstanden er for høje, bliver skimmeren oversvømmet og ude af fældefangst i større stykker af snavs og snavs, der hulske kurv normalt holder. For meget vand i poolen tillader denne debris at flyde tilbage fra hulske kurv og til din pool.

Efterdønningerne

Pool hulske nytter suge for filter-system. Når sugeeffekt af filteret falder, er dette en angivelse af, den indre pres af filteret er højere end normalt, hvilke signaler det er tid til en rense. Når filteret er for snavset, skal det være backwashed. Dette sikrer en konsekvent og klar strøm af vand fra skimmer igennem filtersystem. Omsætning magt filteret falder, når det skal renses. Snavs i hulske kurv vil flyde tilbage ud af puljen uden sugeeffekt af filteret. Efterdønningerne dit filter, som pr fabrikantens retningslinjer, at genoprette normale filtrering.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com