De bedste planter til en lille Terrarium

May 16

Terrarier er små kabinetter, der indeholder levende planter. Mange også hus kæledyr som krybdyr og pet endda insekter. For små terrarier, normalt dem under 10 gallons, der er en række planter, der ville være ideelt. Disse planter vokser ikke for store og er relativt nem at bekymre om.

Baby tårer

Helxine soleirolii, kendt mere almindeligt som baby tårer, er mosbegroet planter med kødfulde stængler og fine, grønne og afrundede blade. Baby tårer vokser til kun omkring 6 inches høj når modnet og skabe lapper omkring 6 inches i diameter, hvilket gør dem ideelle for mindre terrarier. De kræver typisk fugtig jord og omgivelser med høj fugtighed. Planterne der typisk bruges som bunddække til terrarier og potteplanter.

Fluffy Duffy

Fluffy duffy, eller Nephrolepsis exaltata, er en type af bregner, der vokser til omkring 6 inches høj. Det har flagrende, fine-teksturerede blade, der ofte overlapper hinanden, giver det en jungle-esque udseende. Ligesom mange andre terrarium planter, fluffy duffy kræver et fugtigt miljø med temperaturer mellem 60 og 70 grader Fahrenheit.

Jorden stjerne

Jorden stjerne vokser til omkring 3 inches høj i de fleste terrarier. Det er stiv, toothy løv-lignende spines. Anlægget er typisk rødlig farve med forskellige bands af grøn og hvid. Det foretrækker meget lys miljøer, og i modsætning til mange andre terrarium planter, kræver ikke høj luftfugtighed for at overleve.

Krybende Fig

Ficus pumila, den snigende fig, har en højde på modenhed af omkring 3 inches, hvilket gør det en anden kandidat til små terrarier. Det har meget-fine-teksturerede, hjerte-formede blade og er typisk meget let at udbrede derhjemme. Det forudsætter fugtig jord og en høj luftfugtighed, men det kræver også hyppig beskæring som, hvis venstre uberørt, kan det vokse flere feet i længden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com