Laurbærblade som en loppe afvisende

May 16

Laurbærblade som en loppe afvisende

Lopper kan gøre dit kæledyr og hele husstanden elendigt, men nogle pet ejere er tilbageholdende med at bruge loppe repellanter indeholder giftige kemikalier. For en naturlig indstilling prøve laurbærblade, som indeholder en aromatisk stof, der afviser lopper.

Aroma

Laurbærblade indeholder eugenol, en aromatisk allylbenzene sammensatte ansvarlig for deres søde, clovelike aroma. Lopper finde eugenol frastødende, og vil undgå ethvert område "forurenet" med dens duft. Du kan drage fordel af dette til at holde lopper ud af dit kæledyr og ud af dit hus.

Blade

Rub din hunds pels med frisk laurbærblade til at holde lopper væk, eller gøre en hjemmelavet loppe halsbånd ved at udforme en slange ud af et åndbart mesh materiale, udstopning det med laurbærblade og binde det omkring jeres pet's hals. Ting sofa puder, puder og dit kæledyr seng med tørrede laurbærblade til at gøre dem uinteressante steder for lopper til live. Uanset om du bruger friske eller tørrede blade, erstatte dem så snart du ikke længere kan lugte dem. Det betyder, de aromatiske sammensatte at afslå lopper er slidt væk.

Æterisk olie

Laurbærblad æteriske olie indeholder en høj procentdel af eugenol, så det kan være en endnu mere effektiv loppen forebyggende end friske blade. Tåge din hunds pels med olie eller blande det med badevandet for en all-over loppe skjold. Brug olie spray gardiner, gulvtæpper eller en blød overflade hvor lopper kan skjule. Så længe du kan stadig lugte aroma, kender du eugenol er i orden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com