Sådan Fix pres vaskemaskine problemer

May 16

Sådan Fix pres vaskemaskine problemer

Pres skiver give en højtryks strøm af vand, der kan bruges til at rense overflader såsom indkørsler og andre udvendige dele af dit hjem. En pumpe udvikler sig højtryk ved hjælp af vand, der leveres fra en haveslange. En sprøjtepistol forsamling, med dysen dirigerer vandet strøm. Problemer med pres skiver kan relateres til den motor, pumpe og vand flow.

Instruktioner

•Kontrollér, at motoren gashåndtaget ikke er i positionen "Off" hvis motoren ikke vil starte. Placere chokerhåndtaget i positionen "Choke" også. Hvis du fortsat har problemer med at starte motoren, skal du trykke på udløser pistol, hvilket vil aflaste sikkerhedskopierede pres.

•Indstil dyse i "Tegne kemiske" eller tilsvarende mærket position hvis højtryksrenseren ikke er trække kemikalier i vandet strøm. Kigge efter filtre og skærme på den kemiske tank, rengøre dem og slå på nogen knapper, som du finder der.

•Unclog dysen og kontrollere vand er ikke begrænset, hvis pumpen kører normalt men vandflow ikke er tilstrækkelig. Tage en wire bøjle eller papirclips, afhængigt af dyse størrelse, og stikke eventuelle rester ud af dysen.

•Sørg for at vandforsyningen er på og at fittings er stram. Søger kinks i vandlinjen og rette eventuelle slanger. Kigge efter en højtryks switch og sørg for det er valgt i stedet for enhver lavtryks indstilling. Prøv en anden dyse, hvis du fortsat oplever flow problemer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com