Hvordan man opbygger en kold ramme for frøplanter

May 16

Hvordan man opbygger en kold ramme for frøplanter

Kolde rammer udvide dit vækstperioden sent i efteråret og give dig en hoppe start på foråret planter. Med den rigtige ramme, kan du nyde friske salat i midt om vinteren og modne tomater uger tidligere end dine naboer. Disse simple bokse drage fordel af passiv solenergi, men at samme solvarme kan skade eller dræbe dine planter, hvis du ikke konstruere din kolde rammer korrekt. Ligeledes, billigt lavet rammer forringes efter en vinter eller to. Bruge de rigtige materialer og nyde starter din have, når andre stadig skovle sne.

Instruktioner

•Kontrollér en enkelt lige skære 9 inches fra den korte kant af arket første krydsfiner. Dette skaber to rektangulære paneler, en måling af 9 af 48 inches og andet måler 15 af 48 inches. Den mindre stykke er rammens forreste panel og den større bagpanelet. Maling af paneler og lad tørre.

•Measure og mærke et punkt 9 inches i langs den korte kant af arket anden krydsfiner. På den modsatte kant, måle og markere et punkt 9 inches i fra den modsatte hjørne og tegne en diagonal linje, der forbinder de to punkter. Skær langs diagonalen. Dette skaber to identiske men vinklet 48 tommer lange paneler, både måler 9 inches bred i den ene ende og 15 inches bredt på den anden. Disse er den ramme sidepaneler. Maling af paneler og lad tørre.

•Butt en sidepanel, skrånende side op, mod bagsiden. Centrere et 11-tommer stykke af perforeret vinkel jern i hjørnet og mark gennem de øverste og nederste perforeringer til panelerne. Pre bore de markerede huller. Skub en hex bolt gennem en spændeskive, derefter skubbe bolt gennem pre-boret hul og vinklen jern. Spænd møtrikken med en skruenøgle. Gentag for de andre hjørner, ved hjælp af fire bolte pr. hjørne og kortere jern for kortere frontpanelet.

•Klippe 1-af-3-tommer bestyrelser i to 46-1/2-tomme-lange stykker og to 47-1/2-tomme-lange stykker. Male disse og lad tørre. Arrangere bestyrelser til at danne en 49 af 50 tommer stel og skrue i L-beslag til at forbinde hjørnerne. Wrap låget stramt i to lag af polyethylen folie og Hæft presenningen til rammen. Dette er den ramme låg.

•Sæt låget, beslag side op, på en flad overflade. Site hængsler langs den låg lang kant, et i midten og to mod siderne. Fastgør hængsler til låg med træskruer. Sæt låget på rammen med løstliggende hængsel overflade på ydersiden af rammens bagpanelet. Mark gennem det hængsel huller til bagpanelet, Fjern låget og pre bore huller. Sæt det øverste låg og fastgør hver hængsel med tre hex bolte. Bruge en skive mellem møtrik og indvendigt ramme. Din ramme er fuldført.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com