Hvordan rengør jeg en bærbar Camping Toilet?

May 16

Hvordan rengør jeg en bærbar Camping Toilet?

Praktisk toilet adgang er en luksus, som mange udendørs entusiaster nyde når at ramme vejen i en mobile campist. Ulempen kommer når det er tid til at rense den bærbare onboard toilet. Sanitet og sikkerhed er nøgler til renseprocessen, og mens rengøring på toilettet ikke kan være højdepunktet i den campingtur, ordentlig rengøring er en nødvendighed. Heldigvis, med lidt vide hvordan, du kan håndtere affald med relativ lethed.

Instruktioner

•Don din sikkerhed gear hvis det ønskes (det helt sikkert anbefales, især for dem, der er følsomme over for stærke lugte, begge fra affald og rengøring kemikalier). Find låsekontakten på begge sider af toilettet; Tryk for at låse affald i afsnittet nederste rum og frigøre det fra den øverste sæde del af toilettet.

•Indstil sæde del til side. Dump indholdet af affald fælden i affald bortskaffelse enhed beliggende på din campingplads; Hvis ingen enhed er tilgængelige, grave en lille hul, omkring 8 til 9 inches i dybde og bredde i jorden fra din campingplads. Dump indholdet i hullet og begrave med snavs fra hullet.

•Rinse på indersiden af toilet beholderen grundigt med en blanding af en kop af husholdningernes blegemiddel og to kopper varmt vand. Tillad enheden tørre. Brug en engangs klud dyppet i blegemiddel at rense sæde del. Tørre sæde igen med en anden fugtig klud og give plads til tørre. Saml enheden.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com