Sådan installeres et badeværelse håndklæde Rack

May 17

Du kan ikke installere et badeværelse håndklæde rack på samme måde du hænge et billede eller sætte op din papirholder. Da rack vil holde våde håndklæder, skal det være meget stærk og sikker, selv når det får ofte stødte og lokkes i hånden, skiver og badende. Dette betyder, at det er vigtigt at hænge mindst én slutningen af rack på en stud i stedet for blot i drywall. Hvis du ikke gør dette, dit rack kunne være på gulvet inden for en uge og du har en dejlig hul i din væg til at beskæftige sig med.

Instruktioner

Instruktioner

•Pick et område på din væg til at hænge dit håndklæde rack. Finde en plads, der er tæt på badekar, bruser eller håndvask endnu er ikke bag en dør eller over noget der vil være beskadiget af dryppende vand. Køre din stud finder over væggen, indtil du finder den stud, der er tættest på hvor du gerne vil have af rack til at sidde.

•Vælg en højde til at hænge dit rack på der gør det tilgængeligt for hvem vil bruge det mest. For eksempel, hvis håndklædeholder er for et barn, ikke sætte det 5 fod høj medmindre du har en stepstool for ham at bruge. (Hvis dette viser sig for at være et problem, kan du altid hænge mere end én håndklædeholder.) Når du har valgt et højde, skal du markere det på stutteriet med en blyant. Derefter sætte ene ende af din håndklædeholder på denne plet, holde den vandret med begge ender røre væggen. Placer niveau på toppen af rack til Sørg for det er lige. Derefter markere hvor de top, bund og skrue huller i hver ende mødes væggen.

•Brug din boremaskine til at gøre skruen huller du har markeret på væggen. Gør hullerne til slutningen ikke nær stutteriet større, så de kan rumme din ankre. (Ankre gøre skruerne passer mere sikkert ind i gips, så de kan bedre håndtere vægten.) Du er velkommen til at holde dem op til at måle.

•Sæt ankre i nonstud siden af væggen med den bredere stykke af hvert anker vender ud. Derefter sætte dit håndklæde rack i sted og skrue i begge sider. Sted et håndklæde på det for at sikre det forbliver op.

Tips & advarsler

  • I en perfekt verden, ville du kunne hænge begge ender af din håndklædeholder på studs. Dog tillader standard vægkonstruktion ikke dette til at ske. Knopperne er alt for langt fra hinanden. Molly bolte er en god erstatning for plastic ankre og arbejde bedre for meget tunge håndklædestativer, som dem, der har mere end ét stykke.
  • Lad ikke børn hænge på en håndklædeholder. Det er kun beregnet til at støtte håndklæder.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com