Sådan udligner tag krav med en Forsikring Adjuster

May 17

Sådan udligner tag krav med en Forsikring Adjuster

Når dit tag skal reparere eller erstatte, er den sidste ting du ønsker at gøre noget med Forsikring justeringsanordninger. Men hvis du ved hvad du skal bruge og har alt på plads, så du vil være i stand til at løse dit tag krav med meget lidt besvær. De grundlæggende trin involveret i at erstatte dit tag kravet, at have din adjuster vurdere skaderne og modtager en afregning check. Denne proces er forenklet ved at kende kravene til dit forsikringsselskab.

Instruktioner

•Læs din forsikringspolice. Ved fradragsberettiget, og begrænsninger af deres politik. Ved også, hvilke typer af tag skade er dækket af din forsikring og hvad denne dækning omfatter.

Kortindgangsdør dit forsikrings selskab så hurtigt som muligt. Hvis du har brug for en nødsituation entreprenør, Sørg for at du vælger en, der er fortrolig med forsikringsselskab fakturering procedurer og kan fakturere dit firma direkte. Ved at læse din politik, vil du kender dit forsikringsselskab procedure for redningstjeneste.

•Planlæg en aftale med din justeringsanordningen. Han vil tage målinger og billeder af det beskadigede område. Han kan i nogle tilfælde tilbyde en check til fuld eller delvis betaling af kravet. Du kan tage checken, men logge ikke noget, indtil du er sikker på, at kontrollen vil dække udgifterne til dit tag reparation.

•Indgive i enhver papirarbejde, som din adjuster kræver. Din justeringsanordningen kan bede dig om at sende i skøn over dit tag reparation eller underskrevne kopier af kontrakter, som du allerede har indgået. Sørg for, at alle oplysninger, som din entreprenør skal gøres så hurtigt som muligt at fremskynde din løsning. I nogle tilfælde kan din adjuster kun godkende en procentdel af din påstand, indtil arbejdet er udført. Hvis dette er tilfældet, vil du vil omlægge din justeringsanordningen for at komme ud, så snart arbejdet er afsluttet, så de kan inspicere taget og derefter udstede balance af kravet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com