Home Retsmidler for tilstoppede bruser afløb

May 17

Home Retsmidler for tilstoppede bruser afløb

Hvis din bruser fylder med et par inches af beskidt vand hver gang du tager et brusebad, er dit afløb tilstoppet. Stedet for at kalde i en professionel klart ud træsko i bytte for en velvoksen gebyr, prøve at tage sig af tilstoppe selv først.

Wire bøjle

Med en skruetrækker, skru skærmen fra brusebad drain. Bøje en wire bøjle, så det er så lige som muligt, og sænk forsigtigt et punkt af bøjlen ind i afløbet. Flytte punktet af bøjlen frem og tilbage for at løsne eventuelle hår og snavs, og løft forsigtigt tråden op igen. SCOOP debris ud af ved hjælp af bøjlen, hvis muligt.

Fingre

Hvis du er i stand til at fjerne træsko med en wire bøjle, trække afløb prop helt ud af afløbet med dine fingre, forlader en udsat, uhindret drænhul. Omhyggeligt nå fingrene ind i afløbshullet, og trække sig ud af enhver snavs og hår, som du kan nå. Handsker, hvis det ønskes, at beskytte dine hænder.

Stemplet

Bruge en stemplet, hvis wire bøjle og sensationsprægede træsko med dine fingre er ineffektive. Ved hjælp af en gammel klud eller en klud dække overløbet pladen, der dræner vandet når karret bliver for fuld. Placere stemplet over uhindret drænhul, og lægge pres på håndtaget på stemplet. Gentag indtil tilstoppe kommer ud, eller du kan nå det med fingrene og trække det.

Bagepulver

I nogle tilfælde, siger eddike og bagepulver kan opløse en træsko, Rachel Hardage i artiklen "10 nye anvendelser for bagning Soda" på RealSimple.com. Hæld 1 kop bagepulver ned den tilstoppede afløb, så omhyggeligt hæld 1 kop hvid eddike ned i afløbet. Bagepulver vil reagere med eddike, forårsager bobler, der kan bryde op tilstoppe. Vente fem minutter for eddike og bagepulver til at reagere, så hæld 1 gallon af kogende vand ned i afløbet til yderligere fordrive tilstoppe, bemærker Hardage.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com