Jordskælvet beredskabsplanlægning

May 17

Jordskælvet beredskabsplanlægning

At skabe et jordskælv beredskabsplanen kan hjælpe din familie eller kolleger, hvad de skal gøre i tilfælde af et jordskælv strejker. Et jordskælv beredskabsplanen behov sikkerhedsinstruktioner, en evakueringsplan og en velholdt lager af forsyninger. En formel plan, som skitserer hvor de skal gå og hvad man skal gøre, mens jorden ryster kan sikre alle overlever skælvet sikkert. En evakueringsplan vil oplyse alle om den sikreste måde at komme ud af en bygning og hvor man bagefter. En bestand af livsvigtige forsyninger såsom mad og vand bliver afgørende for overlevelse, hvis en sådan katastrofe.

Under jordskælvet

Lave en plan for hvad din kære eller kolleger skal gøre under et jordskælv. Find de sikkert steder i dit hjem eller bygning og sørg for, at alle ved, hvordan man kan beskytte sig selv under jordskælvet. Alle inkluderet i din jordskælv beredskabsplanlægning bør vide hvordan man kan falde til jorden under et jordskælv og dække sig under et robust møbler element, hvis det er muligt. Sørg også for alle ved for at holde sig væk fra vinduer, spejle eller usikker objekter, der kan bryde eller falder under den ryster. Omfatte en handlingsplan for dem, der er udenfor under jordskælvet. De skal flytte til et åbent rum, telefonmaster eller træer, der kunne falde på dem, og forblive der. Sørg for alle ved for at blive hvor de er under jordskælvet. Forsøger at flytte til en anden placering har vist sig at resultere i en højere dødelighed, ifølge Federal Emergency Management Agency (FEMA).

Efter jordskælvet

Formulere en evakueringsplan for din gruppe for at følge efter jordskælvet slutter. Find de sikreste ruter ud af dit hjem eller en bygning, og gøre en illustration, der viser, hvordan alle bør prøve at evakuere bygningen. Vælg en placering, som alle skal mødes på efter et jordskælv. At vælge dette sted, før et jordskælv vil hjælpe dig med at afgøre hvem er sikkert og der er forsvundet efter et jordskælv. Minde om at forblive på vagt af efterskælv, når de forsøger at komme til mødested. Du kan også udarbejde en kommunikationsplan, så alle vil vide, hvordan man kan komme i kontakt med hinanden. Ihukomme indarbejde at mobiltelefoner ikke fungerer muligvis, efter et jordskælv, så alternative metoder for kommunikation såsom fastnet telefoner. Du kan også overveje at instruere alle til at lade noter, når de forlader et område, så Søg blandt parterne vil være i stand til at spore deres bevægelser.

Forsyninger

Forberede et lager af forsyninger i dit hjem eller kontor til brug, hvis et jordskælv strejker. Omfatte grundlæggende fornødenheder såsom flaskevand og nonperishable madvarer. Kontroller, at du medtager en manuel dåseåbner med dine leverancer, så vil du kunne åbne dine dåsemad.Omfatter batteridrevet udstyr såsom en radioer eller lommelygter. Hold en stash af batterier med din levering lager samt. Medtag ikke enheder, der kræver elektricitet, da du ikke ved, hvis elektricitet vil foreligge efter et jordskælv rammer.Holde en førstehjælpskasse med dine leverancer. Har ekstra doser af alle essentielle lægemidler dine familiemedlemmer tage. Hvis nogen er diabetiker, sikre levering lager har doser af insulin. Du bør også omfatte en inhalator, hvis nogen er astmatiker. Forberede katastrofe, før det slår kan sørge for dine kære forbliver sikker.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com