Hvordan man opbygger en potning tabel

May 17

Hvordan man opbygger en potning tabel

For alle jer folk med en grøn tommelfinger er denne tabel et must. Potning tabeller er meget handy i plantning blomster i potter eller beskæring små potteplanter buske. Det giver gartneren til at arbejde med gryder og planter uden at komme på knæ eller konstant bøjning ned og komme op igen.

Instruktioner

Opbygning af rammen

•Sæt alle, men den 45-tommer stykke 2 x 4 tommer tømmer på et bord. Bor tre undersænker huller i hvert af de fire 12-tommer stykker på 3½-tommers side. Dernæst anvende lim på bagsiden af 12-tommer-stykker, sted dem flugter med ene ende af de fire resterende stykker og fastgør dem med 2-tommer drywall skruer. Sæt disse til side for nu.

•Sæt fire 48-tommer og de ti 26-tommer 1 x 6 tommer tømmer stykker på bordet. Læg 48-tommer-stykker fladt på bordet. Måling fra den ene ende, gør et mærke på 12, 24 og 36 inches. Placer carpenter's square på hver af disse mærker og trække en linje på tværs af tømmer. Bore to undersænker huller på hver; en ca 1 inch fra den nederste kant og den anden ca 3 inches fra den nederste kant.

•Applicer lim til enderne af to af 26-tommer-stykker og læg dem mellem 48-tommer-stykker i begge ender. Fastgør dem med 1-tomme drywall skruer. Gentag denne proces for de resterende 4¾-tommer tømmer, medmindre disse er sikret på de linjer, du trak i trin 2. Dette vil resultere i to kasser måler 48-af-27½-inches med tre kors medlemmer i hver.

Bordplader

•Sæt ti af de 48-tommer stykker af 1 x 6 tommer tømmer på bordet. Måling fra den ene ende, gør et mærke på 12, 24 og 36 inches på hver. Placer carpenter's square på mærkerne og tegne streger for at markere hvor undersænker huller er nødvendige. Bore to for hver linje samt to i begge ender.

•Applicer lim til de øverste kant af boksen fra trin 3 i forrige afsnit. Placer fem af de 48-tommer stykker på toppen af de Kors medlemmer og sikre dem til boksen med 1-tomme drywall skruer. Gentag dette for anden boksen.

•Sæt to 30-tommer 2-af-4s fra trin 1 i det forrige afsnit på bordet. Lægge dem, så de 12-tommer blokke er på toppen. Anvende lim til en 5-tommer området over 12-tommer blok og sæt tabeller oprettet i trin 1 og 2 på den.

•Align tabellen flugter med side 2 af 4 ben, og mod 12-tommer blok og fastgøre den til 2 x 4 med 1-tomme drywall skruer fra under bordet gennem siden af tabellen og i 2 x 4 at skjule skruerne. Det kan være nødvendigt at sted den andre 30-tommer 2-ved-4 under den modsatte ende af tabellen til at holde det op til at sikre en god obligation. Gentag dette for den modsatte ende af bordet.

•Applicer lim til en 5-tommer område på toppen ender af den 30-tommer 2 x 4. Placer anden tabellen på den. Være sikker på at det er flugter med toppen og kanten af 2 x 4 og Fastgør det med 1-tommer drywall skruerne fra under bordet til 2-by4. Placer 47½-tommer 2-af-4s på bordet. Anvende lim til enderne af tabellen hvor benene vil være sikret.

•Læg benene på toppen af tabellerne og sikre dem fra under bordet med 1-tomme drywall skruer. Være sikker på, at tabellen stramt fastgjort til rammen. Stå bordet oprejst.

Den øverste del

•Sæt den 2-by-4-by-45-inch tømmer på bordet. Mål fra den ene ende og lave en mark på 22½-inches. Anvende lim til den ene ende af 2-by-4-by-15-inch tømmer, placere den på midtermærke og Fastgør det med 2-tommer drywall skruerne. Fastgør anden enden af 15-tommer tømmer til tabellen gennem undersiden af tabellen og til 15-tommer stykke tømmer.

•Applicer lim til den lodrette 2 af 4s samt den øverste vandrette ene. Sted, en af de resterende 1-by-6-by-48-inch tømmer hvor tabellen møder den øverste del. Fastgøre den til 2 af 4s med 1-tomme drywall skruer. Gentag dette for to flere af de 1-by-6-by-48-inch stykker af tømmer.

•Applicer lim til 1½-tommers side af to 1-af-2-af-27 ½-tommer stykker. Sikre dem til toppen af den nederste tabel mellem benene med 1-tomme drywall skruer. Dernæst gælder lim på ryggen af de tre 1-by-4-by-16-inch tømmer. Placer en i midten af den øverste del og en i hver ende. Fastgør dem med 1 - tomme drywall skruer. Derefter anvende lim på bagsiden af 1-x-2-48-tommer tømmer og sted på toppen af 16-tommer-stykker og Fastgør det med 1-tommer drywall skruerne.

•Applicer lim på bagsiden af en af 1-by-6-by-30½-inch tømmer. Fastgør det til en af siderne af de to tabeller med 1-tomme drywall skruer. Dette dækker udsatte kanterne af den øverste tabel. Gentag dette med de resterende syv stykker.

•Applicer lim på bagsiden af 1-by-4-by-49½-inch tømmer. Fastgør det på forsiden af den øverste tabel.

Tips & advarsler

  • Bær altid sikkerhedsbriller ved boring eller opskæring træ. Være sikker på at undersænker huller er dyb nok til at rumme de skruer, som du boring dem. Tilføje styrke til tabellen ved at erstatte drywall skruer med lag skruer. Rydde op overskydende lim med en fugtig klud. Anvende lim til træ skrue hul knapper og trykke dem med hammeren.
  • Efterlad ikke elværktøj uden opsyn. Maling eller pletten ikke i et unventilated område.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com