Hvordan til at trimme Pentas

August 24

Pentas er en busk, der har høje, lodrette stilke, der opstår fra et centralt punkt i jorden. Anlægget er en evergreen i varmere regioner og en staude, der dør tilbage om vinteren i køligere områder. Penta buske udvikle store, 3-tommer bred blomster i de varme måneder, der har en stjerne form og kan være hvid, blå, pink, rød eller lilla. Fordi busken har tendens til at få langbenet med nøgne steder nær bunden, er årlig beskæring påkrævet.

Instruktioner

•Wait indtil det tidlige forår, lige før grøn vækst udvikler på spidsen af penta grene. Brug Sakse til at fjerne 1/4 tommer fra slutningen af hver gren, som tilskynder yderligere bloom produktion.

•Deadhead pentas blomstrer regelmæssigt i hele foråret og sommeren ved at fjerne alle visnen 1/4 tommer ned stænglen ved hjælp af håndsakse.

•Prune alle penta stænglerne tilbage af 1/2 til 1/3 senere om sommeren, typisk omkring August. Dette vil forynge busken og oprette en endelige flush af falde blomster før frost opstår.

•Wait indtil stilke dør i efterår eller tidlig vinter hvis du bor i et køligere klima. Når stænglerne tænder tør og brun, skære dem ned til 1 tomme over jorden med sakse og rive op udklip. Dække de resterende stængler med 2 til 3 inches af muld. Udfør ikke denne beskæring på pentas, der forbliver grønne i varmere klimaer.

Tips & advarsler

  • Hvis det ønskes, kan du bruge Sakse til at trimme penta buske tilbage regelmæssigt i en hæk form af snipping off de sidste 2 til 3 inches af stænglerne. Dette forhindrer busk fra udvikle blomster, men fastholder en pænere udseende.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com