Hvordan at slippe af med maling i Pinellas, Florida

May 18

Hvordan at slippe af med maling i Pinellas, Florida

Hvis du har nogle rester maling fra et hjem forbedringsprojektet, kan du bare lade det sidde i din garage eller systue i uger eller måneder, forudsat at du vil rundt til enten ved hjælp af det eller få slippe af med det på et tidspunkt. I nogle områder, kan det være en udfordring at bortskaffe maling. Men i Pinellas, Florida, Pinellas County Utilities tilbyder boligejere mange praktiske muligheder for at komme af almindelige typer af maling, herunder latex og oliemaling.

Instruktioner

•Brug den gamle maling på et hjem forbedringsprojektet. I stedet for at fortælle dig selv vil du male verandaen til sidst, komme derud og gøre det. Dette er en økonomisk måde at slippe af med denne stablet op maling.

• Giv væk maling hvis du ikke har et projekt om at bruge det med. Venner, familie eller naboer kan have god brug for maling. Du kan også donere det eller bruge online-tjenester som Freecycle.org, som tillader dig at sende din maling og finde nogen, der har nogle brug for det.

•Kontrollér siden "Mobiltelefon samling" i Pinellas County Utilities hjemmeside. Her finder du en liste over kommende mobiltelefon samling begivenheder. Bringe din gamle maling til en af disse begivenheder, og amtet vil bortskaffe det for dig.

•Skabe maling til en kemisk virksomhed, genbrug og bortskaffelse. Sørg for selskabet accepterer typen maling du nødt til at afhænde. En liste over lokale virksomheder kan findes via webstedet Pinellas County Utilities.

•Throw, tørret op latex maling kun. Må ikke smide olie maling med din regelmæssig papirkurv til at slippe af med det. I Pinellas, det har overvejet et farligt materiale og skal bortskaffes gennem et farligt affald selskab.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com