Hvordan at tage sig af en Hibiscus plante

May 18

Hvordan at tage sig af en Hibiscus plante

Hibiscus planter er farverige blomster planter, der varierer i farve fra pink, hvid, rød, lilla og gul. Ud over at tilføje smag og farve til dit hjem, har hibiscus-anlægget en lang række andre anvendelser. Planten bruges til at gøre urtete og menes at have medicinske kvaliteter, blandt andre ting. Hvis du har en hibiscus plante vokser i dit hjem, eller tænker på vokser en, Læs videre for at finde ud af, hvordan at holde disse blomster, der blomstrer med denne vejledning om hvordan man tager sig af en hibiscus plante.

Instruktioner

•Indstil hvilken type hibiscus plante du har. Dette vil hjælpe dig med at oprette et regime til at tage sig af dit anlæg. Mens alle hibiscus er medlemmer af den samme familie, blomst, har deres sorter forskellige kvaliteter, der gør dem unikke. For eksempel, hvis du har en tropiske hibiscus, er pleje til at plante lidt anderledes end sørge for en flerårig hibiscus. Spørg en havearbejde ekspert på en lokal isenkræmmer om hvilken type af hibiscus du har.

•Tropical hibiscus bør flyttes inde i løbet af vinteren, hvis de vokser i en udendørs haven og placeret i et køligt, solrige rum. Jorden i planten bør drænet og ikke overmættede og ejeren skal placere gødning i puljen ofte. Spørg en lokale havearbejde ekspert, hvis du ikke er sikker på hvilken gødning til at bruge.

•Sæt flerårig hibiscus i en stor gryde. Disse blomster planter har tendens til at vokse meget store, så det er vigtigt at sikre, at de har plads til at vokse. Flerårige planter har brug for en masse af sollys, så hvis de placeres indendørs, Sørg for at det er et sted i de hjem, hvor det kan få en masse af sollys.

•Sæt en Texas Star Hibiscus i en meget solrig værelse hvis placeret indendørs. Denne type miljø giver mulighed for Texas stjerne til fuldt blomstre.

•Alle hibiscus vokser bedst i varme og solrige klimaer, og kræver et væld af sollys til at overleve. Holde dette i tankerne, når de vælger at dyrke hibiscus i en udendørs eller indendørs have. Da disse er tropiske planter, er det nøglen til at holde dem i et miljø, der er over 50 grader Fahrenheit. Om sommeren, når temperaturerne kan nå højere end 85 grader Fahrenheit, bør planterne vandes hyppigt.

•Purchase en luftfugter, hvis du bor i et klima, der har lav luftfugtighed. Hibiscus blomstre i denne type miljø.

•Brug et godt drænet pottemuld når indstøbning hibiscus planter. Spørg en havearbejde ekspert på en lokal butik for detaljer, hvis du ikke er sikker på hvilken jord til at købe.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com