Hvad gør Skimmer tabletter til din Pool?

May 19

Hvad gør Skimmer tabletter til din Pool?

I swimmingpools, der gør brug af klor til vand desinfektion, der er et par almindelige måder at tilføje dette kemikalie. Man er ved at distribuere granuleret pulveriseret klor til poolen direkte. En anden er ved at placere pool hulske tabletter direkte ind i en swimming pool's hulske og i den hulske kurv. En pool's hulske trækker i bassinvandet, hvor skimmer tabletter opløse. Derfra er tabletterne derefter fordelt over hele pool via filtreringssystemet.

Pool klor

Pool klor går af mange forskellige mærker, men det er intet mere end blot almindelig klor, som er en effektiv kemiske vand desinfektionsmiddel. Det kommer også i en række forskellige formularer. Til svømmebassiner er granuleret pulver eller tabletter to af de mest almindelige. Som tabletter er der forskellige størrelser tilgængelige. Nogle er lavet til enheder, der flyder i en pool, frigive klor. Andre sidde i en hulske kurv gør det samme.

Hulske tabletter

Formen klor, der har gjort at sidde i en pool hulske er en effektiv måde at opretholde konsekvent pool vand klor niveauer og klart vand. De fleste mærker er lavet til opløses langsomt, for, som hjælper med at bidrage til opretholdelse af støt klor niveauer i vandet. Selvom størrelse og vægte varierer afhængigt af mærke, er 3-tommer lange tabletter, der vejer omkring 7 ounce fælles. Tilføjer to til tre tabletter til en hulske regelmæssigt kan fungere godt.

Andre hulskeer

En anden favorit skimmer type hvor skimmer klortabletter fungerer godt er den flydende pool hulske. Det er forbundet til toppen af en pool hulske kurv, meget som du ville forbinde en støvsuger slange til et vakuum. I forhold til klor skimmer tabletter, vil det fungere meget som en standard skimmer gør. Det kan faktisk selv distribuere klor på tværs af flere af vandet, som det bliver brugt fordi det spænder over hele poolen overfladen.

Overvejelser

Pool vand klor niveauer skal fastholdes på omkring 2,0 dele per million (PPM) uanset form af klor (pulver, tablet) anvendes. Hulske tabletter, men kan være en mere praktisk måde at holde klor niveauer hvor de skal være. Du skal køre dit filterpumpe i mindst fire timer pr. dag mindst. Derved at sikre, at filteret ikke er skadet af høje niveauer af klor i skummer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com