Hvordan at vokse Lavender blomster

May 19

De forskellige varietals lavendel vokse på tværs af USDA hårdførhed zoner 4 til 10. Lavendel planter dyrket fra frø udvikler ikke ofte i voksen planter med de samme kvaliteter som moderplanten. Disse anlæg nå op til 2 fod høj og lige så bred på tværs, og producere blomster, der tiltrækker bier og andre bestøvere. Lavendel planter typisk sidste fem til 10 år i hjemmet haven, men gartnere kan udbrede nye planter fra den ældre eksemplar af Beskæftigelsesmaterialer stiklinger af ny vækst.

Instruktioner

Container planter

•Tilføj 2 inches af grus til bunden af en gryde, der er 2 inches større end plantens rodklump til at oprette en hurtig dræning jordmiljøet. Plante lavendel blomster i en lys, godt porebeton pottemuld. Lavendel planter nedbryder jord næringsstoffer i løbet af et år. Re pot lavendel hvert forår med frisk jord.

•Flyt beholder til et solrigt område, der modtager mindst otte timers sol om dagen. Vand lavendel blomster, når jorden tørrer. Jorden tørrer hurtigere i beholdere end i jorden, og jo mindre beholder hurtigere jorden tørrer. Vand oftere i varme perioder med lille nedbør. Mens lavendel blomster kan overleve tørke-lignende forhold, kan et meget dehydreret plante aldrig komme.

•Prune container-bundet planter i foråret før planter bud. Anvend en time-release gødning som Osmocote i foråret ved at blande gødningen i jorden.

Haveplanter

•Dig et hul flere inches bredere end rodklump på et sted, der modtager mindst otte timer af sollys hver dag. Frigive planten fra sin pulje og forsigtigt klemme jorden omkring rodklumpen at sprede rødderne. Placer lavendel i hullet med en blanding af jord, sand og benmel.

•Kapacitet regelmæssigt i løbet af det første år at etablere et stærkt rodsystem. Efter det første år, kan lavendel planter trives under tørre forhold. Vand om morgenen at tillade blade til at tørre ud før mørkets frembrud. Undgå befrugtende voksen planter, da overskydende ernæring i jorden kan svække planten. Deadhead blomster for at fremme nye blomstrer i hele vækstsæsonen.

•Prune modne lavendel ved høst af blomster. For en frisk buket afskårne blomster når halvdelen blomster på blossom hovedet åben. For tørret lavendel, vente, indtil tre fjerdedele af bloom åbne for at skære. I det tidlige forår, beskære væk filialer, som er dræbt i løbet af vinteren.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com