Tørretumbler netledning instruktioner

May 19

Hvis du har for nylig flyttet ind i et nyt hjem og bragt en tørretumbler med dig eller købt en tørretumbler til dit hjem, skal du købe den korrekte tørretumbler netledning. Du kan vælge en tre-wire tørretumbler ledningen eller fire-wire tørretumbler netledning. Forskellen mellem to er fire-wire tørretumbler ledningen er forankret. Type af ledningen behov afhænger af hvilken slags tørretumbler outlet har du installeret i dit hjem. Flere og flere kommuner kræver forretninger i nyt eller ombygget hjem til at rumme fire-wire ledningen.

Instruktioner

•Undersøg din tørretumbler outlet til at bestemme, hvad stil ledning du har brug for. Hvis forretningen har tre porte, købe en tre-wire ledning. Hvis forretningen har fire havne, købe en fire-wire ledning.

•Tag adgangspanelet elektriske på bagsiden af tørretumbleren. Det er mest sandsynligt, afholdt med et par skruer.

•Tilslut den tørretumbler netledning til tørretumbleren. Hvis du tilslutter en tre-wire ledning, forbinde to ledninger af ledningen til de eksterne terminaler på klemmerække af tørretumbleren. Tilslut den midterste ledning til den midterste terminal på terminalklemmerne. For en fire-wire kabel, Tilslut sort og rød ledningerne til terminalklemmerne udenfor terminaler og slut den hvide ledning til den midterste terminal terminal blok. Tilslut den grønne ledning til jorden skruen på tørretumbler-kabinet.

•Tag det elektriske adgangspanelet tilbage på bagsiden af tørretumbleren og spænd ned skruerne.

•Sæt din tørretumbler ledningen i stikkontakten i tørretumbler. Din tørretumbler bør nu være fuldt funktionsdygtige.

Tips & advarsler

  • Aldrig begå fejlen at sætte din tørretumbler netledning til stikkontakten først og derefter forbinde det til tørretumbleren. Dette vil medføre alvorlig elektrisk stød og mulige død.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com