Et tilstoppet Filter kan gøre en ovn lækage?

October 22

Et tilstoppet Filter kan gøre en ovn lækage?

En blokeret ovn filter kan direkte resultere i en lækage af forbrænding gasser i atmosfæren. Dette er yderst farligt. Eksperter på Highland og virksomheden opvarmning og køling i New York State Bemærk, at "permanente filtre kan blokere for meget luft, selv når ren." Hvis du er i tvivl om effektiviteten af en permanent filter, skifte til at bruge en engangs enhed af samme størrelse, og erstatte det hver fire til seks uger.

Årsag og virkning

Carbonmonoxid kan kun indtaste de besatte dele af en bygning, hvis der er sket en fysisk fejl i ovnen; varmeveksleren skal have krakket, som hyppigst sker som følge af for rapid cykling op og ned flammen. Peak-og-trough opvarmning og afkøling kan opdele svejsninger, gennem hvilke forbrænding gasser undslippe. Dette kan være et direkte resultat af et snavset filter.

Et snavset filter hindrer den nødvendige luftstrøm omkring og gennem varmeveksleren, hvilket medfører overophedning. Overophedning mellemlinerne metal, og svejsninger knæk. Når skaden har været vedholdende, kan ikke varmeveksleren repareres; systemet må ikke bruges igen, før en udskiftning komponent er blevet installeret.

Kulilteforgiftning

Naturgas og propan er både CO2-baserede brændstoffer, og som sådan give off kulilte, når de brænder. Kulilte er både uden farve og lugt, og kan meget hurtigt forårsage død ved kvælning. Første symptomer omfatter en søvnig følelse ledsaget af problemer med at koncentrere og svimmelhed. Hvis du oplever nogen af disse symptomer, komme ind i den friske luft hurtigt og derefter kalde en certificeret tekniker til at diagnosticere problemet. Passer kulilte detektorer i dit hjem.

Yderligere problemer

Hvis ovnen er en del af en varme-, ventilations- og klimaanlæg, kan et tilstoppet filter forårsage andre problemer selv i varmt vejr. Reduceret air flow kan resultere i klimaanlægget spole prikken over, hvilket igen kan føre til brud i systemet og en Freon lækage. Mens Freon ikke er en fare for sundheden, som er kulilte, vil lækagen kræve et servicebesøg og sandsynligvis en dyr reparation.

En anden ikke-dødelige, men stadig alvorlige problem er, at blokerede filtre kan øge din elregning. Som Alpine hjem luft produkter i Illinois bemærker, skal "Hvornår filtre bliver tilstoppet med snavs, systemet arbejde hårdere for at gøre sit arbejde."

Andre System filtrering

Nogle gulv registre markedsføres med integreret filtre. Hvis disse er blokeret, kan virkningen være det samme som blokerede inlet filter; luften ikke kan bevæge sig frit gennem systemet og identiske problemer kan resultere.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com