Hvordan man opbygger en Wall Mount værktøjsholder

May 21

Intet er mere frustrerende end at have det rigtige værktøj til jobbet og kunne ikke finde det. Skuffer og værktøj kister gøre stor opbevaring, men skjule deres indhold og kræve, at du søger. En væg-monteret værktøjsholder er den ideelle løsning. Det tager næsten ingen plads. Det giver et sted for alt og gør det muligt at holde alt på sin plads. At finde værktøjer overblik sparer tid i nødsituation reparation situationer og undgår sidste øjeblik kører til hardware butik for at erstatte manglende værktøjer.

Instruktioner

Skære brikkerne

•Klippe fire stykker 24 inches lang fra 2 x 4 tommer tømmer. Skære at spidser i begge ender af hvert stykke på 45 grader med en miter så. Sæt klingen på 45 grader. Line bladet op med ydersiden af markeret. Holde 2 af 4 stykker på plads mod hegnet og starte saven. Skubbe klingen fast og jævnt gennem materialet.

•Anvend en ½ rabbeting kniv til at skære en ½ af ½ rabbet (groove) i et ansigt af den korte side af hvert af de fire 2 x 4 stykker. Dette vil holde pegboard.

•Klippe et stykke af ¼-tommer pegboard 18 af 18 inches med en tabel eller rundsav.

Montering af Pegboard

•Glue og negle de fire 2 x 4 stykker sammen til at danne en 24-tommer kvadrat. Brug en pin soempistolen og 1½-tommer søm og masser af træ lim. Drive negle lige ind i fælles ca ½ tomme fra de udvendige hjørner.

•Indstil den firkantede ramme med rabbet opad. Anvende lim i rabbet og placere pegboard oven på den. Tilslut pegboard til rammen ved hjælp ½ hæfteklammer eller brads. Brug mindst tre skruer på hver kant.

Hæng værktøjsholder med mindst to 3-tomme skruer gennem 2 x 4 rammen og ind i en mur stud. Tilføje wire værktøj pløkker til værktøjerne pegboard og hænge på plads.

Tips & advarsler

  • Tilføje konturer af værktøjer at kende i et øjeblik hvilke værktøjer ikke har været lagt væk endnu.
  • For større størrelser, bare øge ramme og pegboard dimensioner.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com