Hvordan man bruger Wire reoler til scrapbog opbevaring

May 22

Hvordan man bruger Wire reoler til scrapbog opbevaring

Alvorlige scrapbookers vil fortælle dig, at et godt system af organisationen kan spare dig tid, penge og en masse frustration. Forkert opbevaring kan skade dit papir og værktøjer og gør dem svære at finde. Du behøver ikke at foråret for en dyre storagesystem eller garderobe. Billig wire hylder kan give rigelig og praktisk opbevaringsplads.

Instruktioner

•Saml dine hylder. Hænge væg reoler eller sted stå reoler i nærheden af dit arbejdsområde, således at de er inden for rækkevidde, når du er scrapbooking.

•Line dine hylder med plast hylde foring. Dette vil holde små genstande falder gennem trådnet.

•Sæt bakke arrangørerne for papir på en hylde. Du kan bruge vandret eller lodret bakker; bare være sikker på, at de rumme 12 x 12 tommer papir. Hvis du har en masse papir, du måske ønsker en slot til hver farve eller stil. Hvis du ikke har meget, bruge mindst et par til at sortere papiret i kategorier, som solid karton, prints, mulberry og vellum.

•Line en anden hylde med mindre, skotøjsæske-størrelse plast opbevaringsbeholdere. Du kan holde mindre udstyr og forsyninger i disse, som lim, papir slag og skriveværktøjer.

•Tilføj en lagerkube med skuffer til en hylde for lille elementer, såsom knapper, brads og snaps. Bruge harmonika filer til at organisere klistermærker, die nedskæringer og rammer.

Hæng S-kroge på hylderne. Brug disse til at hænge et udvalg af dekorative kanter saks. Lade en hylde åben for større elementer, såsom en papir trimmer eller die-cut maskine.

•Hold en plast bin på hylden eller ved siden af det for madrester så at du kan gøre mest muligt ud af papiret du har. Sætte en etiket på hver beholder, så du vil vide, hvad det bringer. Stick labels oven på de hylde liners med navnet på den beholder eller objekt, der optager plads for at minde dig om hvor det går når du er færdig med dem.

Tips & advarsler

  • Justerbare hylder giver dig den mest alsidighed som din samling af forsyninger ændringer og vokser.
  • Efterlad ikke stakkevis af papir fladt på wire hylder, eller de nederste sider vil ende op med wire indtryk.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com