Keramisk vs støbejern hollandsk ovn

May 22

Om du kan lide madlavning udendørs over et lejrbål eller foretrækker stikning til din hjem ovn og komfur, investere i en hollandsk ovn. Hollandsk ovne har tykke mure eller sider og er temmelig tung. Brug gryden til madlavning supper eller gryderetter, bage gryderetter og kødretter i ovnen, eller som en camping pot. Støbejern og keramiske Hollandsk ovne har værdifulde fordele.

Krydderier

Hvis du ejer en støbejern hollandsk ovn, skal du korrekt sæson puljen. Sæson puljen ved at hælde olie eller svinefedt til indersiden og tilføje salt og peber. Bringe olie til en byld, slukke for varmen, og lad gryden sidde. Når olie køler, aftørre ned på indersiden af den hollandske ovn med en tør køkkenrulle. Olien danner en beskyttende belægning inde i puljen. Når du tilbereder med støbejern pot i fremtiden, simpelthen udslette indvendigt med en tør køkkenrulle eller en klud håndklæde. Keramiske Potter kræver ikke den samme krydderier metode.

Rengøring

Støbejern Hollandsk ovne bør aldrig kan rengøres i en opvaskemaskine og aldrig nedsænket i vand. Enhver vand tilbage på pot øger risikoen for støbejern ruster, og rengøring fjerner dine krydderier. Genstridige pletter eller tørret på fødevarer, fylde gryden med varmt vand og bring i kog på komfuret. Tømme vand fra puljen og tør af med et stykke køkkenrulle. Keramiske Hollandsk ovne er generelt sikker at rengøre i opvaskemaskinen eller ved håndvask.

Udendørs anvendelser

Støbejern Hollandsk ovne er generelt dine guldkorn til udendørs madlavning. Støbejern bliver ikke smelte eller lider skade, selv når helt nedsænket i gløder. Placer puljen på de gløder og varmen spreder langsomt gennem pan, giver en endda madlavning overflade. Dække gryde med låg og skub de gløder over toppen. Keramiske ovne vil ikke holde op så godt til varme. Du risikerer at beskadige ydersiden af potten og endda ødelægger pot fra udendørs brug.

Indendørs brug

Både keramisk og støbejern Hollandsk ovne er velegnet til indendørs madlavning. Potterne er sikker til brug både komfur og ovn. Det er endda muligt at starte tilberedningen på komfuret og overføre gryden til ovnen i yderligere madlavning. Keramiske Hollandsk ovne er mere dekorativ end støbejern modeller og kommer i forskellige farver, hvilket gør det muligt at finde en der matcher dine gryder set.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com