Stauder med lilla-hvide blomster

May 22

Når du planlægger en have, mener farven på de blomster du er plantning fra starten. En blomst farve kan være en god måde at koordinere udseendet af haven med den udvendige indretning af huset eller de omkringliggende funktioner af ejendommen. Når du vælger blomster, skal du også sørge for, at de kan trives i din hårdførhed zone. Hårdførhed zoner er baseret på temperaturer i en region. Henvise til ressourcer under en vejledning om hårdførhed zoner.

Abbeville klump Verbena

Ofte omtales som blot "Verbenas", har Abbeville klump Verbena blomst mange mellemstore blomstrer 2 til 3 inches i diameter. De har små kronblade, og blomstrer er klumpet sammen i hele anlægget. Abbeville klump Verbenas kræver en stor mængde af solen og god kloakering. De kan trives i zoner 6 til 10, og de blomstrer om sommeren.

Adelaide Addison Grann

Adelaides er en hårdfør blomst, trives i zoner 3 til 8. Adelaides har små blomster, omkring en tomme i diameter, som placeres sparsomt i hele anlægget. De har ikke nogen specifikke vanding krav og kan gøre godt i skyggefulde områder, så længe de får nogle sollys. Adelaides blomstrer i foråret.

Dahlia "Alauna Clair-Obscur"

Georginer er en anden sort af blomsten, der kræver en stor mængde af sollys samt god jord dræning. De er meget modtagelige for over vanding, især når der er dårlig jord dræning. De gør godt i zoner 8 til 10. Dahlia blomstrer er 3 til 5 inches i diameter og har en lilla base med hvide spidser på spyd-lignende kronblade, som blomstrer om sommeren.

Centaurea Montana "Ametyst i sneen"

"Ametyst i sneen" blomsten kræver vådere betingelser, men stadig har brug for passende afløb i jord til at forhindre over vanding. Disse blomster er en meget hårdfør plante, der trives i zoner 3 til 9. "Ametyst i sneen" har et unikt udseende, med længere lysere kronblade på den ydre kant og mindre mørkere kronblade i midten. De spredes effektivt så godt, så de ikke kan være egnet i et miljø, der er delt med andre blomster. De skal være opdelt eller beskæres ofte til at kontrollere spredningen, hvis det ønskes. "Ametyster i sneen" blomstrer primært i foråret.

Ambassadør prydplante løg

Ambassadører er en højere blomst, vokser til højder på op til 48 inches. De vokser i klimazoner 4 til 9, der kræver masser af sollys og moderat vanding. Deres blooms er afrundet og ligne tyk, lilla og hvide Mælkebøtter, giver dem et unikt udseende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com