Typer af egetræer i Florida

May 22

Egetræ arter vrimler i Florida, med flere af dem at udfylde nogle af din landskabsarkitektoniske krav. Florida oaks vokse til forskellige højder, hvilket gør det muligt for dig at vælge en passende eg til din værftet. Nogle af de indfødte til Florida egetræer er stedsegrønne arter, resterende pulserende selv i dybder af vinteren.

Overcup eg

Du kan have til at søge landskabspleje planteskoler for overcup eg (Quercus lyrata), en Florida arter, der vokser hovedsageligt i den nordvestlige del af staten. denne art er ofte svært at finde til brug i hjemmet. Overcup eg udvikler til 100 fødder i den største af modellerne, men typisk vokser til 30 eller 40 fod høje. Overcup eg vil besidde en afrundet krone, med træet med en snoet lavere kuffert og store grene. Velegnet som en græsplæne træ eller som et vejtræ, overcup eg har agern med en fælles landbrugspolitik, som omfatter næsten hele frugten, overholder den nationale Audubon Society Field Guide til træer. Plante dette træ i fuld delvis solen; Det har et ry for at være tolerant over for næsten alle jordbundsforhold, ifølge University of Florida IFAS forlængelse.

Shumard eg

Det faktum, at blade i Shumard eg (Quercus shumardii) ændres til en robust rød nuance i efteråret gør det en værdsatte landskabspleje eg, ifølge University of Connecticut Plantedatabasen. Træet vokser i den nordlige bydel i Florida, ofte til højder over 100 fødder. Nyttig som et prøveeksemplar træ eller en skygge eg i områder egnet til dens store størrelse, Shumard eg er en af de lettere oaks til transplantation. Shumard oaks tilpasning til tørke og kan stå op til bykørsel, som ofte omfatter luftforurening.

Laurel eg

I Florida er en laurel eg (Quercus laurifolia) semi-løvfældende, at miste sin løv, men ofte venter indtil vinteren passerer for at gøre dette. Laurel eg vokser sydpå ind i centrale dele af Florida, ofte nå 50 fod i højden, med kufferter så bred som 4 fødder efter den nationale Audubon Society Field Guide til træer. Rødderne af laurel eg, sammen med den spirende trunk, har evnen til at løfte fortove når plantet for tæt. Laurel eg vokser hurtigt, men ulemperne er, at stammerne ofte bliver hule med alderen.

Sort eg

Rækken af sort eg (Quercus velutine) dypper ned i den nord-centrale del af Florida Panhandle. Sort eg er en langlivede eg, der kan vokse til 60 fod. Sort eg er løvfældende, med sine 4 til 10 tommer lange blade ændres til en rød-brun før flagrende nedad til jorden. Sort Eg bark har lodrette furer og giver træet dets navn fra sin sort skygge. Træet virker som en skygge træet for større landskaber, bemærker University of Connecticut. En langsomt voksende oak, black oak vil gøre bedst hvis du sætter det i fuld solskin steder og i fugtige, sure jorden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com