Hvordan at slippe af myg på en orkidé plante

May 22

Orkidé planter kræver høj luftfugtighed kan trives. Dette kan føre til over vanding hos ejeren af orkidé, der kan bidrage til svamp vækst, især i jorden. Som et resultat, kan svamp myg udvikle. Disse små fluer skader ikke alvorligt orkideer. Myg lægger æg i jorden, hvor larverne emerge og foder på enhver svamp og rådnende sag findes i snavs. Hvis du bemærker lille myg i og omkring dine orkideer, tage skridt til at slippe af med dem og forhindre dem i at vende tilbage i fremtiden.

Instruktioner

Slippe af voksne myg

•Purchase to "gul klistret kort," som er ofte markedsføres til fange hvide fluer eller bladlus. De fleste hjem og haven Centre sælge dem.

•Klippe ét kort i små strimler og stikke dem ned i jorden til at fange æg-æglæggende hunner, som de kvindelige myg har tendens til at bo i nærheden af æg og larver i jorden.

Hæng den anden klæbrig gult kort i luften nær orkidé plante at fange myldrende myg.

Slippe af med æg og larver

•Forbered en ny pulje for din orkidé. Kontroller, at det har drænhuller, så jorden ikke vil holde stillestående vand. Fyld bunden med en tomme af fint grus.

•Tag orchid fra den gamle pot. Kigge efter klumper af æg og larver nær enhver rådnende rødder eller rådnende bits af svamp eller plante materiale i jorden.

•Shake den overskydende jord fra rødderne, sammen med eventuelle æg og larver. Plads orkidé i den ny potte. Udfyld omkring planten med pottemuld, der indeholder uorganiske materialer såsom perlite. Blandinger indeholdende trækul og kokos også fungerer godt.

Tips & advarsler

  • Holde din orkidé Myggen gratis ved at sikre svampen ikke udvikler i jorden. Jord, der er altid varme og fugtige vil udvikle svamp og myg. Lad jorden tørrer ud en smule, hvis orkidé tillader det og sørg for orkidé er udsat for cirkulerende luft.
  • Hvis du ikke kan repot din orkidé, vent til det øverste lag af jorden til at tørre helt, derefter spray toppen af jorden med en blanding af én del brintoverilte og fire dele vand. Det dræber larverne men vil ikke skade din orkideer.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com