Hvordan man opbygger en Pool brusebad

May 23

Hvordan man opbygger en Pool brusebad

Ved at kombinere en grundlæggende udendørs brusebad idé med grundlæggende sol vand varme, kan du have et varmt brusebad før overskriften til huset eller swimmingpoolen. Have et brusebad udenfor ved swimmingpoolen er både bekvemt for svømmere og boligejere søger for at holde gulve tørre i huset. Dette projekt tager mindre end en weekend at sætte op og sættes til brug, og bruger eksisterende VVS nær poolen. Andre forsyninger til udendørs pool brusebad kan findes på mange hjem forbedring og isenkræmmere.

Instruktioner

•Sæt ene ende af de sorte slange til en udendørs tap nær poolen. Bruge stigen til at komme på taget til Fastgør slangen. Tage den plast omsnøringsbånd, træ skruer, bore og caulk med dig.

•Lay slange i en snoede mønster. Hvis du vil starte, slangen løber mod toppen af taget et par fødder, så vender 180-grader tilbage mod kanten af taget hvor det gør en anden igen mod toppen. Gøre dette indtil de fleste af slangen er lagt på taget, forlader et par fødder dinglende ud over kanten af taget når du er færdig.

•Sæt slange på taget ved hjælp af rør omsnøringsbånd og skruer. Lægge bånd, så det holder ned slangen, men ikke afskåret vandflow. Brug en skrue på hver side af slangen, gennem de huller, der er indbygget i bånd. Placer et stykke omsnøringsbånd hver 2 fod. Caulk over skruerne med tagdækning caulk at forsegle skruerne. Stå af taget, som resten af bruseren er samlet fra jorden.

•Sæt rør albuer til den korte del af røret. Kvindelige slutter skrue på gevind enderne af røret. Vedhæfte dem saa ene mandlige ende vender opad og den anden vender nedad. Tråd de sorte slange til mandlige ende af røret, der vender opad. Lægger på væggen i denne albue. Bruge rør omsnøringsbånd omkring albuen og skrue ind i væggen på begge sider, og sørg for omsnøringsbånd er stramt omkring albuen og røret er stikker lige ud fra væggen.

•Sno blikkenslager er tape rundt om hver ende af bruseren arm. Dette er en lidt bøjet sektion af rør, der løber mellem pipefitting og brusehoved, så installatør til at sætte hovedet på en komfortabel vinkel. Vedhæfte vandbesparende brusehoved til anden enden af bruseren arm. Vandbesparende brusehoveder har en ventil, der tillader vand skal stoppes, mens udbuddet er stadig på. Denne ventil kan vandet i slangen til at varme op til senere brug. Tænd for vandet på og kontrollere for lækager.

•Mens vandet er stadig på, drej ventilen på bruseren, så vandet er stoppet. Sluk for vandet på de vigtigste tap. Når du er klar til at bruge bruseren, tænde den vigtigste vand og derefter åbne ventilen på brusehoved. Altid slå brusehoved først så der er vand til varme for den næste person til brusebad.

Tips & advarsler

  • Tilføj en halv-cirkel bruser stang og brusebad gardin til dit brusebad evt mere privatliv.
  • For flere varmtvandsforsyning, bruge en længere slange.
  • Altid være forsigtige, når klatring stiger og arbejder på taget.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com