Sådan Stop messing fra anløbning

October 27

Ligesom andre metaller har messing en reflekterende overflade, der skinner når metallet er nye, men skæmmer over tid og bliver kedelig og plettede. Anløbning er en naturlig proces for mange metaller, der opstår som følge af eksponering for sollys og andre elementer. Hvis du ønsker at stoppe messing fra anløbning, holde messing ud af elementerne eller pels messing. Belægning messing skaber en beskyttende barriere, der holder elementerne fra ødelægger metal.

Instruktioner

•Coat kun udvendig messing. I de fleste tilfælde behøver indvendig messing, der ikke er udsættes for elementerne den måde det udvendige messing er, ikke belægning for at forhindre anløbning. Holde indvendigt messing i god stand ved afstøvning regelmæssigt og vask med sæbevand når det er nødvendigt.

•Tilvejebringelse udvendige messing med en regelmæssig overfladebehandling af voks. Før du anvender voks, støv og tørre ned messing armatur, som du ønsker at coat for at fjerne gamle voks fra messing. Derefter anvende en ny voks frakke ifølge anvisningerne på voks emballage. Ifølge Bernards beskytter anvende ny voks til messing inventar en gang om ugen dem mod elementerne.

•Dæk messing inventar i lak hvis dine ønsker en mere permanent løsning for at forhindre messing fra ødelægger. Teste en spray lak på et stykke skrotmetal for at sikre det sprøjter klart, og derefter sprøjte det på udvendige messing inventar. Spørg fabrikanten anbefaler 3-5 lag lak på hvert armatur. Når lakeret, kræver messing inventar ikke regelmæssig voksning.

Tips & advarsler

  • Selvom lak er en permanent løsning til anløbning spørgsmål i messing, skaber lakken en komplet dækker til messing inventar, så en sortlakeret armaturet har en anden mening end en messing armatur, der ikke har været lakeret. Hvis du ønsker at holde messing følelse naturlige, skal du vælge at anvende voks regelmæssigt over lak.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com