Hvordan man kan skære Dracaena Marginata

May 24

Nogle gange kaldet dragon tree, er Dracaena marginata en fælles række potteplante vokset til sin treelike form og slank, rød-kantede blade. Arter, der kræver lidt opmærksomhed eller pleje bortset fra lejlighedsvise vanding, men ældre planter med fordel skære ned for at tilskynde til en flush af nye, sunde vækst nær bunden. Skære Dracaena marginata planter tager kun et par minutter at fuldføre, men den nye vækst tager flere måneder at dukke op, så en foranstaltning af tålmodighed er nødvendig.

Instruktioner

•Brug omgå sakse, når skære Dracaena marginata planter da den tykke, træagtig stamme er vanskeligt skæres ved hjælp af standard stueplante klip. Tør knivene med et stykke vat dyppet i alkohol til at desinficere dem.

•Kapacitet Dracaena marginata anlægget før skære det. Hæld 2-3 kopper koldt vand rundt i bunden af anlægget. Undgå sprøjt vand på stammen, da fugt i zonen skæring øger sandsynligheden for svampeinfektioner.

•Klippe tilbage de modne, scraggly Dracaena marginata trunke til inden for 1 tomme af jordoverfladen ved hjælp af steriliseret bypass sakse. Forlade de sunde yngre kufferter på plads, så planten ikke er helt strippet af løv.

•Man for Dracaena marginata plante som sædvanlig efter opskæring det. Hold øje med fremkomsten af ny vækst og blade cut-enden af stammen begynder i to måneder.

Tips & advarsler

  • Skære Dracaena marginata planter i forsommeren når temperaturer varm op til over 70 grader Fahrenheit.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com