Peroxid vand blandes til at rense skimmel

May 24

Du behøver ikke at bestanden op på tunge, ildelugtende kemikalier til ren mug i dit hjem. I stedet oprette din egen peroxid og vand blandes til ren skimmel væk og stoppe det fra at komme tilbage.

Funktion

Fjern hydrogenperoxid fra dit hjem ved hjælp af en blanding af brintoverilte og vand. Fyld en sprayflaske halvvejs med en 30 procent peroxid løsning, og derefter udfylde det resten af vejen med vand. Du kan bruge denne blanding til at sprøjte ned på mugne området i dit hjem. Vent en time, og derefter sprøjte området ned igen. Tørre væk eventuelle resterende mug med en svamp.

Forebyggelse/løsning

Forhindre mug i at vende tilbage til problemområder ved hjælp af en brintoverilte og vand blandes som vedligeholdelse renere. Brug en opløsning af en del 35 procent brintoverilte til tre dele vand, spray ned dit brusebad eller badekar hver uge for at stoppe mug fra at få fodfæste i dit hjem.

Overvejelser

Brintoverilte, der er mærket "mad-grade" fungerer godt som en rengøringsmidler levering. Hvis du har farvet injektionsmørtel, brug ikke brintoverilte og vand blandes til ren skimmel--det kan blege ud injektionsmørtel farve så det rensede område ikke bliver matcher resten af badeværelset. I stedet, prøve at bruge en blanding af hvid eddike og vand i disse områder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com