Tropiske planter i Texas

October 28

Tropiske planter i Texas

På trods af det tørre klima i Texas, kan dedikeret gartnere og plante elskere vokse tropiske planter på kanten af ørkenen. Fra saftige frugter tree planter til mindre tropiske buske, hvis en texaner gartner følger beplantning og vand kan krav, gartner i Houston eller Corpus Christi vidne, blomstrende tropisk palmeblade og smag saftige eksotiske frugter i sin egen baghave.

Dragon frugt

Denne plante er kendt for at blomstre i Arizona, Californien, Florida og Texas. Dragon frugt planten har brug for fuld sol til halvskygge og er kendt for at blomstre hvid og off-white blomster i sensommeren eller tidlige efterår. Saftige blade og duftende blomster er tørke-tolerante med gennemsnitlige vandbehov. Dragon frugt er egnet til dyrkning i en container eller i en udendørs have med mildt sure (6.1 til 6.5) pH-værdi jord. For at indsamle frugter, skal de være overmodne før høsten af frø.

Banan (blomstrende banan)

Den tropiske og mørt staude, banan plante vokser mellem 8 til 10 fod høj så sørg for du har plads til at plante den. Tropiske banan træ har brug for fuld sol til at udvikle sin signatur løvfældende blade, pink og lys røde blomster og frugt. Træet skal konstant våd jord og bør ikke engang tørre ud mellem vanding. Det tager en dedikeret Texas gartner til at holde træet vandes og glad. For mere end et træ, bør planterne linjeafstand mindst 24 til 36 inches fra hinanden. Banan er en hurtig producenten og giver en frodige tropiske fornemmelse i enhver have. Store døde blade skal blive varetaget af højt op, fordi de ikke falder deres egne.

Bird of Paradise (kran blomst)

Den påfaldende eksotiske tropiske staude vokser hele Texas. Bird of Paradise trives i fuld sol til halvskygge. Underskrift orange og flamme-blå blomster, i form af fugl næb og funktioner, blomstrer fra slutningen af vinteren til tidligt forår eller medio forår til sensommeren. Bladene er stedsegrønne eller blå-grøn med en blank føler. I Texas, vil planten vokser med gennemsnitlig vand krav. Det kræver regelmæssig vanding, men bør aldrig få gennemblødt. Når du samler frø, tillade bælg til tørre på planten. Bryde pod åben til at indsamle frø til spiring. Bemærk, at det tager Bird of Paradise et stykke tid at starte blomstrer.

Palm Tree (kål Palm eller lilla kål træ)

Denne klassiske palm tree variation vokser op til 20 fod. Håndfladen skal fuld soleksponering og begynder at blomstre i midten af sommeren, med sine skummende stedsegrønt løv fronds og lodne trunk skalaer. Kål palm er egnet til dyrkning indendørs samt mens den er ung. Det er også velegnet til stirre i en container. Det har brug regelmæssigt for vand, men bør ikke være over vandes. Håndfladen er prangende i haven og som en ung plante er pryd, med sin krone af brune blade og sprængfyldt tynde blade.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com