Hvad renser en pejs?

May 25

Hvad renser en pejs?

En ren pejs er ikke kun æstetisk, men også vigtigt for din families sundhed. Hvis du tillader sod og kreosot bygge i din pejs, vil det øge risikoen for en skorsten brand. Selv om rengøring din pejs kan være en beskidt job, at kende de mest effektive materialer du har brug for på forhånd kan hjælpe gøre det mindre skræmmende.

Ammoniak

Ammoniak er en effektiv ingrediens, der kan fjerne sod og creosot, selv om det kan være lidt slibende på din mursten. Kombinere en lille mængde af ammoniak med opvaskesæbe og pimpsten sammen med nogle varmt vand til at skabe en pasta. Gnid dette blandingen på mursten med en klud eller pensel og lad det tørre. Krat det ud med en våd pensel, at fjerne sod sammen med det.

Opvaskesæbe og Salt

Blande opvaskesæbe med en slibende såsom salt er en anden metode, der er effektiv til rengøring en pejs. Hvis du vil oprette en effektiv renere, Bland 1 ounce af flydende opvaskemiddel med 1. ounce af bordsalt. Tilføje en lille mængde af vand og blandes til at skabe en cremet pasta. Efter gnide denne blanding i mursten med en klud, lad det tørre i 10 minutter. Når de er indstillet, skrub med en stiv børste til at fjerne sod.

Ovn renere

Ovn renere er især effektiv til at fjerne brænde mærker fra væggene i din pejs. Når du arbejder med kemiske, især ovn renere, bære beskyttelse over dine hænder og øjne. Spray ovnen renere direkte på væggene i din pejs. Give det et par minutter til at suge ind i mursten og derefter bruge en klud eller et håndklæde til at tørre det af, fjerne scorch mærker, som du går.

Tri-natrium fosfat

For tunge rengøring er tri-natrium fosfat en barsk kemikalie, der kan rense ud din pejs. Vær meget forsigtig, når du arbejder med tri-natrium fosfat og ikke får det andet end de murede vægge af din pejs. Start ved at opløse 8 tbsp. af tri-natrium fosfat i en 1 gallon spand fyldt med varmt vand. Bruge en stiv pensel til at skrubbe overfladen af væggene med løsningen. Når du er færdig med at skrubbe, skyl væggene med varmt, rent vand og gentage processen, hvis flere rengøring er nødvendig. For skrappere pletter, tilføje flere tri-natrium fosfat til din spand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com