Om baggård sandkasser

May 25

Børn elsker at lege i sand på strande, skole legepladser og hjemme. At give børn at sandstrand følelse hver dag er muligt med deres helt egen baggård sandkasse. Du har et par elementer til at overveje, men før du kan bygge en baggård sandkasse.

Materialer

Baggård sandkasser kan enten være købt, bygget fra en sandkasse kit eller bygget fra bunden af tømmer. Færdiglavede sandkasser er oftest fremstillet af hård plast, men kan også findes bygget af træ og måske eller måske ikke har en hård plastik bund. Sandkasse Materialepakkerne indeholder alle de elementer, der er nødvendige til at bygge din sandkasse, herunder træ, skruer og træ seler. Hvis du ønsker at bygge din sandkasse fra bunden, kan passende materialer købes hos hjem forbedring butikker.

Sandkasse sikkerhed

Før du bygge din sandkasse eller placere den i et bestemt område, sikre at det ikke er i vejen for andre spil strukturer. Børns sikkerhed kan blive kompromitteret, hvis baggård sandkassen er placeret for tæt til at svinge sæt, dias eller trampoliner. Sted baggård sandkasse i et område afspærret af vinden; et vindstød kan kaste sand i et barns ansigt, forårsager skade på øjne og endda begrænse vejrtrækning.

Typer af Sand

Sand bruges i en baggård sandkasse bør specifikt gøres til sandkasser og til brug af børn. Når du køber spil sand på en hjem forbedring eller hardware butik, læse etiketter. Ikke alle sand er velegnet til leg og kan indeholde fremmede stoffer, kemikalier, grus eller sten større end anbefalet, hvilket kan føre til kvælning i småbørn og førskolebørn.

Sandkasse vedligeholdelse

Ugentlige eller selv daglig vedligeholdelse skal foretages på en baggård sandbox at sikre dit barns sikkerhed. Inspicere den træ eller plastik sandkasse for afbrydelser, chips, nedskæringer eller Splinter, der kunne ridse eller såret dit barn og kontrollere sand for fremmedlegemer, der kan skade hende, såsom pinde, sten, bier, insekter og dyr urin og afføring. Holde en dækning på din sandbox at holde dyr fra at bruge baggård sandkasse som en kattebakke og holde ud græsafklip og regn.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com