Hvordan man opbygger en Storm ly

May 25

Hvordan man opbygger en Storm ly

De fleste af os lever i områder hvor storme kan blive farlige hurtigt, om de store orkaner på verdenshavene eller de destruktive tornadoer, springe på tværs af indre af landet i foråret og sommeren. De fleste steder i de nordlige plains kan forvente en blizzard-type snestorm, når en vinter og folk i New England frygter den hylende Nor'easter. Alle ure, når vejret bliver dårligt for svær tordenvejr og kraftige vinde. Under bygning et fuldstændig sikkert rum, et alternativ, som vælger mange Gulf coast beboere efter de sidste par katastrofale orkan sæsoner, der er planer og kilder til midlertidig til lang sigt storm krisecentre tilgængelig fra flere kilder. Uanset hvor du bor, og hvad dit budget, kan du oprette ly fra storm til at give dig og din familie en bedre chance for at overleve, når disse kraftfulde vejret begivenheder kommer din vej.

Instruktioner

•Find plads til din husly. Den bedste shelter er en du kan komme til i en fart. Kældre er bedst for uvejr hvor oversvømmelser ikke er en mulighed. Hvis du bor i landet, kan du have en gammel vegetabilske kælder, med en vinklet døren til at trække og gå ned ad trappen. En central hall eller badeværelse uden vinduer på en stueetagen kan også bruges til et krisecenter. Om din husly er skal bruges til midlertidig sikkerhed fra en tornado eller som et forlænget ophold sikker havn fra en blizzard, skal det have tilstrækkelig plads til din familie til at spise, sove og sidde, oplagring af fødevarer, vand, kommunikationsenheder og strøm samt en måde at bortskaffe affald.

•Brug manipuleret træ og strukturelle kompositter for at opbygge et rum i det sydvestlige hjørne af din kælder eller som forstærkning til buer og døråbninger i dit første sal værelse. Disse forarbejdede træprodukter er stærkere og mere fugt resistent end almindeligt træ og de plejer splint. Hvis du bruger en gammel kælder, få en ingeniør med udgravning erfaring til at rådgive dig om hvordan man bedst kan styrke det.

Uddelingen loftet. Bruge orkanen klip (kræves af mange lokaliteter for tag strøer) at knytte studs til gulv bjælker. Den ekstra lille smule af stabilitet, de giver, kan være afgørende.

•Construct opbevaringsplads som en del af din husly. Du skal gemme vand, mad, tæpper og andre forsyninger til hvor som helst fra en eftermiddag til en uge, afhængig af hvilken slags storme dit område oplevelser. Omfatte opbevaring og batterier til lys, radioer og mobiltelefoner. Give boliger for en transportabel generator (udmattet korrekt), hvis du kan forudse et scenarie, hvor du ville være uden elektricitet for en længere periode.

•Tilvejebringelse for bortskaffelse af affald i din konstruktion. Du skal muligvis blot en skraldespand eller du kan forudse forbliver længe nok brug for en lille kemisk toilet. Hvis der er et toilet støder op til en kælder husly, indarbejde det i din plan, men vær sikker på, at der er en måde at slå vand på og off - vand og gas linjer påvirkes ofte af skaderne ved voldsomme storme.

Tips & advarsler

  • Flere grønne alternativer indtaster producerede undervisningsmaterialer marked. MDF og træ-plast komposit bruge genanvendte plastmaterialer og affaldstræ, eliminerer behovet for giftige klæbemidler. Dette materiale anvendes til dæk og andre programmer, når en let, robust, vedligeholdelsesfrit materiale er nødvendig.
  • Husk på at de fleste storme ikke er de katastrofale monstre, der ødelægger alt og alle i deres veje. En fornuftig plan forbereder sig til typen af stormen dit område oplevelser.
  • Vi er så heldige at have et varslingssystem i denne del af verden til at lade os vide, hvornår og hvor kraftige storme forekommer. Købe en vejr-radio eller lære at bruge National Weather Service informativt websted.
  • Hvis du bor i et område, der er oversvømmelsestruede, har organisationens kriseberedskab evakueringsplaner. Være bekendt med disse planer og give opbevaring på en øvre etage for værdigenstande eller memorabilia, som du ikke kan bære.
  • Bruge opbevaring som en del af dit design til at styrke og skabe stabilitet. Bygge på hylderne og kabinetter snarere end at bruge fritstående metal reoler.
  • Storm husly forberedelse bør ikke lulle dig ind i en falsk følelse af sikkerhed. Være parat til at forlade, hvis en evakuering orden udsendes.
  • Når du bruger Engineering træ eller strukturelle kompositter, Sørg for, at de er sikre til indendørs brug. Insistere på MDI eller polyurethan i stedet formaldehyd UF eller PF klæbemidler.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com