Hjælpe med Toilet sæde problemer

September 6

Hjælpe med Toilet sæde problemer

Toiletsæder kan ofte blive brudt, revnede eller løs over tid og års brug. Om dit sæde skal erstattes eller blot repareret, kan dette ske, både nemt og billigt.

Udskiftning af toiletsæde

Hvis dit toiletsæde er blevet brudt, revnede eller misfarvet, det skal udskiftes. Du kan købe en ny plads, der passer til din særlige toilet stil, størrelse og farve på din lokale hardware butik.

Erstatning for din toiletsæde, luk låget og finde to plastik hængslet dækker på bagsiden, som dækker monteringsbolte. Tag en skruetrækker og slip kant under dynen og pop dem. Fortvivl ikke hvis plastik dækker pause, som udskiftninger ofte kommer pakket med den nye toiletsæde. Skru de to bolte under dynen og løfte den gamle plads op og ud af sit hvilested.

Et fælles problem i at fjerne den gamle sæde er at bolte holder den på plads være blevet korroderet eller rustent og kan gøre det sværere at fjerne. Hvis dette er tilfældet, anvende nogle gennemtrængende olie, som WD-40, til bolte og lad den olie sidde et par minutter skal grundigt trænge ind. Ved hjælp af en skruenøgle, Fjern forsigtigt bolte uden at bruge for meget kraft, som skruenøglen kunne glide og slå en anden del af toilet, forårsager mere skade.

Hvis bolte stadig ikke kan fjernes ved denne metode, kan du nødt til at afskære dem med en nedstryger. Før du gør det, skal du anvende tape til skålen på steder hvor nedstryger klingen er sandsynligt, at røre ved, at beskytte den skål finish. Indsæt kniven af nedstryger under hængslet, og omhyggeligt så gennem bolte.

Når bolte og hængsler er fjernet, skal du udskifte gamle sæde med nye. Grundigt rense området før du installerer den nye sæde. Placer det nye sæde i den gamle seat sted og indsætte bolte gennem hængsler, skrue dem på plads. Erstatte de plastik hængsler over bolte.

Udskiftning af gummi kofangere

Hvis de lille gummi kofangere på bunden af dit toilet seat behovet for udskiftning, købe udskiftninger på en hardware butik. Bestemme hvilken type, du skal bruge, som nogle kofangere skrue i, mens andre skal være naglet.

Når du har købt den korrekte type for din særlige toiletsæde, fjerne gamle kofangere og installere nye i huller, der er tæt nok til oprindelige huller at skjule dem. Dette vil kræve enten bore nye huller for skrue-i-typer, eller hamren i nye huller til søm i typer.

At sikre løst toiletsæde

Hvis toiletsædet er løs, er boltene sandsynligvis løs. Holde bolten konstant med en flathead skruetrækker og spænd møtrikken nedenunder sæde med justerbar tang. Dette bør stramme sædet og holde det sikkert på plads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com