Måder at holde katte off køkkenbordet

October 29

Måder at holde katte off køkkenbordet

Din kat er stort set kommer til at gøre, hvad det ønsker, herunder hopper op på dit køkkenborde. Hvis tanken om din kat vals over pladsen du tilberede mad på, især efter at have besøgt sin kattebakke, gør du krybe, er der måder du kan opbevare jeres kat ned af imødegå. Uanset metode du anvender, dog aldrig råbe, straffe eller indgyde frygt i jeres kat; Dette er ikke blot ineffektiv, men unødvendige.

Undgå fristelsen

Din kat er tiltrukket af alt den kan spise eller lege med, så hvis du optø dit kød eller holde smør på køkkenbordet, orlov snavset service, har kuglepenne, blyanter, stykker af papir, elastikker, små nips--noget din kat måske ønsker at bat rundt deroppe - din kat kommer til at hoppe op på skranken for at få det. Holde disse ting ud din bordplader at forhindre læring, at tælleren holder en sværm af godbidder at spise og lege med din feline.

Larmer

Katte er utroligt følsomme dyr, der ikke kan lide ubehagelige lyde. Du kan bruge flere metoder til at skabe støj, der forsigtigt startles din kat og gør det tror at køkkenbordet gør støj hver gang det springer op på det. Skjule i et sted hvor du kan se din kat, men det kan ikke se dig; Det er kritisk katten ser du ikke, eller den bliver bange for dig, når det hører støj. Ligesom din kat springer op på tælleren, pop en ballon eller tage en lille kan fyldt med mønter eller klipper og ryst den et par gange. Kommercielle produkter er også tilgængelige, at gøre lyde når en kat ture sensoren. Din kat vil knytte den ugunstige støj med springer op på tælleren og bør holde sig fra.

Negativ Sensation

Nogle gange er den bedste måde at afskrække den beslutsomme feline fra hoppe op på køkkenbordet, at placere sprængsatser på det, der gør at være deroppe en ubehagelig fornemmelse. Animalsk behaviorist Pam Johnson-Bennett foreslår at tage en plastik tæppe runner og tape det nub-side-up med dobbeltklæbende tape. Når din kat hopper op på køkkenbordet, vil det ikke kan lide fornemmelsen af nubs på sine poter og knytte køkkenbordet som noget det ikke ønsker at være på. Du kan også placere cookie ark fyldt med vand eller plastfolie på køkkenbordet.

Give alternativer

Forebyggelse er den bedste træningsmetode, så giver alternativer til din kats naturlige instinkt til at hoppe og klatre, at det kan lide bedre end dine tællere. Sikre jeres kat har kat træer og kitty ejerlejligheder til at klatre på. Placere disse ved et vindue, hvor det kan fugl watch og nyde solen gør dette en langt mere hensigtsmæssigt sted at være end køkkenbordet. Kitty hylder og senge er også tilgængelige, at knytte direkte til din vindueskarmen for din kats nydelse. Leg med din kat regelmæssigt for at holde sin energi under kontrol, og altid fodre den på gulvet, så det associates mad med et område end din bordplade.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com